Σάββατο, Οκτωβρίου 3

Νίκη - πρόκριση για την Εικοσιμία 5-0 τον Ηρακλή στις Κεραμειές


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 5-0
                           
Δίκαιο 5-0 που δίνει πρόκριση στην Εικοσιμία στους "8"
Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία η Εικοσιμία απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων στο μεταξύ τους παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, στο οποίο όχι απλά επικράτησε αλλά η νίκη της με σκορ 5-0 την φέρνει από τον πρώτο αγώνα με τα δυο πόδια στον επόμενο γύρο και στη φάση των «8» του θεσμού.
Η ομάδα της Λειβαθούς σαφώς ανώτερη, χωρίς βέβαια και να εντυπωσιάσει, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και η νίκη της είναι απόλυτα δίκαιη.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα» λόγω έλλειψης «μικρού»!!
Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια στο παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Στο 4’ ο Δ. Πολλάτος θα βγάλει την σέντρα στο πρώτο δοκάρι στον Αντ. Κορσιάνο με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καμπανού.
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο 13’ με ένα αρκετά τυχερό γκολ του Κ. Χριστάτου, όταν ο νεαρός, μάλλον προσπαθεί να βγάλει μια ψηλοκρεμαστή σέντρα από πλάγια δεξιά και μέσα στην περιοχή, με την μπάλα τελικά να παίρνει μια παράξενη τροχιά και να καταλήγει στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Ηρακλή για το 1-0.
Μια πολύ ωραία φάση στο 25’ παραλίγο να φέρει το 2-0 όταν ο Καραίσκος με τον Τανουσάι αλλάζουν ταχύτητα όσο και εντυπωσιακά την μπάλα στα όρια της περιοχής με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον Καμπανό που αποκρούει εκπληκτικά το πλασέ του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 και πάλι με κοντινό πλασέ του Κ. Χρηστάτου μετά την πάσα του Σπ. Αποστολάτου.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ο Αντ. Κορσιάνος θα σταθεί και πάλι άτυχος αφού στο δυνατό σουτ που επιχειρεί στο 53’ εκτός περιοχής θα δει την μπάλα να σταματάει και πάλι στην συμβολή της δεξιάς δοκού του τέρματος των φιλοξενουμένων.
Στο 66’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα σταθεί πιο τυχερός, αφού το τεχνικό συρτό σουτ που επιχειρεί έξω από την περιοχή, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό με την ομάδα του μετά από τρία χρόνια μακριά της.
Ο νεουσελθών στον αγωνιστικό χώρο Δ. Αποστόλου θα είναι ο σκόρερ του 4-0 για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, με πλασέ από κοντά, μετά από την φανταστική ψηλοκρεμαστή πάσα του Αντ. Κορσιάνου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων.
Στο 82’ σε μια διπλή ανατροπή των Αντ. Κορσιάνου - Δ. Αποστόλου μέσα στην περιοχή του Ηρακλή θα φέρει τις χλιαρές διαμαρτυρίες των "κυανόλευκων της Λειβαθούς προς τον διαιτητή, κ. Σπ. Μαγουλά για πέναλτι.
Τελικά στο 86’ ο θρίαμβος των γηπεδούχων και η σίγουρη πρόκριση τους στους «8» του θεσμού θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη τέρμα του Αντ. Κορσιάνου με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας από το δοκάρι στο φάουλ εκτός περιοχής του Μπούσι.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθό την κ. Ε. Μοσχονά. Την τριάδα συμπλήρωσε ο φίλαθλος κ. Γ. Ψάλτης.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης, Διον. Πολλάτος (63’ Γρηγοράτος), Ψάλτης, Τανουσάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Μπούσι, Χρηστάτος (72’ Κοκκόσης), Καραισκός  (63’ Αποστόλου), Μαρκαντωνάτος.
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Καμπανός, Διαμαντάτος (80’ Λ. Βανδώρος), Κάραλης (66’ Λυμπεράτος), Ε. Διαμαντάτος, Κ. Στάβερης, Σπαθής, Δημητράτος, Σπ. Ρασσιάς, Γαβριελάτος, Γιαννάκης (58’ Νικολετάτος).
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου