Παρασκευή, Μαΐου 4

Η Σ.Τ. των Βεργώτειων αγώνων:Φέτος κάνουμε άλμα... (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, με την ευκαιρία των Βεργώτειων αγώνων αύριο Σάββατο απόγευμα στο Ληξούρι.
Την συνέντευξη συντόνισε ο αθλητικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ στο πάνελ κάθισαν, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και Νησιωτικής πολιτικής της Π.Ι.Ν. κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγ. Κωνσταντάκης, ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ και ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιαν. Κουτσογιαννόπουλος, ο προπονητής της ΓΕΚ κ. Νικ. Μεταξάς και οι αθλητές Βούλα Παπαχρήστου, Μιλτ. Τέντογλου και Δημ. Τσάμη.
Στην αίθουσα επίσης παραβρέθηκε ο προπονητής στίβου κ. Γκιόργκι Πομάσκι και αρκετοί από τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες
Να θυμίσουμε ότι η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματισθεί για τις 5 μ.μ. και θα προηγηθούν οι παιδικοί αγώνες και θα καλυφθούν από την ΕΡΤ.
Όλοι οι παραπάνω καλωσόρισαν τους αθλητές και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους και είπαν έναν καλό λόγο για τους συγκεκριμένους αγώνες. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Γαλιατσάτος, αφού έκανε μια αναδρομή από τα παλιά χρόνια και τα Βεργώτεια, ανέφερε ότι είναι η στιγμή της απογείωσης, κάτι που αξίζει στην διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης ανέφερε ότι η επιτυχία των αγώνων έκανε τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον στίβο. Ευχαρίστησε τους φορείς, τον ΣΕΓΑΣ, το ίδρυμα Βεργωτή και την ΓΕ Κεφαλονιάς για την βοήθεια στη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές με καλές επιδόσεις.
Ο κ. Κουτσογιαννόπουλος, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, ανέφερε το πόσο σημαντικοί είναι οι συγκεκριμένοι αγώνες και για αυτό στηρίζονται από όλους.
Ο Νίκος Μεταξάς, αφού αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην διοργάνωση και την επιτυχία της, είπε ότι φέτος οι αγώνες έγιναν στο Ληξούρι λόγω των έργων του γηπέδου Αργοστολίου, ενώ μετέφερε τον χαιρετισμό του προέδρου του ιδρύματος Βεργωτή.
Όμως ήταν μια καλή ευκαιρία να μεταφερθούν εκεί οι αγώνες σε μια πόλη η οποία διαθέτει ένα καλό στάδιο και προπάντων έχει ταλαιπωρηθεί από τους σεισμούς.
Άλλωστε η Κεφαλονιά είναι μια. 
Η Βούλα Παπαχρήστου με καταγωγή από την Κεφαλονιά, είπε ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει ένα καλό θέαμα που θα χαρούν όλοι και πρόσθεσε ότι η δουλειά που γίνεται στα Βεργώτεια είναι ένα άλμα που απαιτεί πολύ δουλειά.
Στα ίδια περίπου κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Μίλτου Τεντόγλου της Γ.Ε. Γρεβενών και  Δημήτρη Τσάμη του Ολυμπιακού.
Εμείς να ευχηθούμε σε διοργανωτές και αθλητές καλή επιτυχία και γιατί όχι και κάποια ρεκόρ!
Εικόνες από τη σημερινή  Σ.Τ.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου