Παρασκευή, Μαΐου 4

Pregame 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017 - 2018


Η Κυριακή της στέψης... Τρεις ονειρεύονται τίτλο.... 
Η μια θα χαμογελάσει
Την προσεχή Κυριακή 6/5/2018, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τα playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια, το αποτέλεσμα των οποίων θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή.
Μια αγωνιστική που επιτέλους δίνει πρωταθλητή και φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι των Τζαννάτων μεταξύ Πρόννων - Διλινάτων, καθώς και το επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι, την ίδια ώρα στις Κεραμειές μεταξύ Εικοσιμίας -  Φωκάτων.
Το sportsthea αισθάνεται δικαιωμένο, αφού από την πρώτη στιγμή της σειράς είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη!!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  6-5-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα
Μαγουλάς
Σπύρος
Θωμάς Β.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  6-5-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Φωκάτα
Κώτσης
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Αντωνιάδης Ν.
            
Κυριακή 6/5
Με το μεγάλο ντέρμπι που κατά πολύ το αποτέλεσμα του θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία, μεταξύ Πρόννων – Διλινάτων ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs.
Ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες θέλουν νίκη, αφού ισοβαθμούν στην 1η θέση. Νίκη που σημαίνει και τίτλο. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρωθεί ισόπαλο, τότε και εφ’ όσον η Εικοσιμία δεν «αυτοκτονήσει» απέναντι στα Φωκάτα, θα είναι εκείνη που μετά από δυο χρόνια θα ξαναφορέσει το στέμμα της.
Οι Πρόννοι, που παρουσιάζουν μια θετική εικόνα στη σειρά, θα παραταχθούν στο γήπεδο με πίστη και πάθος, εκμεταλλευόμενοι την δυνατή τους έδρα, να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους, μιας και δεν τα κατάφεραν στον τελικό του τοπικού κυπέλλου.
Και τα έμπειρα Διλινάτα με σεβασμό στον αντίπαλο και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας τους θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.
Περιμένουμε ένα δυνατό από όλες τις πλευρές ντέρμπι και τις ομάδες να παλεύουν για τον μεγάλο τους στόχο.
Σίγουρα το άγχος που θα υπάρξει δεν θα είναι καλός παράγοντας σχετικά με την ποιότητα και το θέαμα στο παιχνίδι όμως και οι δυο ομάδες είναι ικανές να το «σηκώσουν» στον ουρανό των Τζαννάτων!
Θεωρούμε η ομάδα που θα έχει καθαρό μυαλό, υπομονή και πίστη στο παιχνίδι της, θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Μία νίκη για τους φιλοξενούμενους στην πρεμιέρα 3-1 στα Τζαννάτα και μια ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον δεύτερο γύρο στις Κεραμειές, με σκορ 1-1.
Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στον Α' γύρο της σειράς στις Κεραμειές.
            
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, που και αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη στα Τζαννάτα.
Μοναδική περίπτωση να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να στεφθεί πρωταθλήτρια 2017-2018 η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, είναι το «Χ» στο παιχνίδι Πρόννων – Διλινάτων και δική της νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Έτσι, θα παίξει μόνο για αυτήν και με το… αυτί στα Τζαννάτα θα περιμένει κάποιο καλό μαντάτο που θα αλλάξει τα δεδομένα ευχάριστα για αυτή, κατακτώντας το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Μέχρι σήμερα στη σειρά, οι «κυανόλευκοι» έχουν παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με αυτή την εικόνα ανεξάρτητα το τι θα συμβεί στα Τζαννάτα.
Από την άλλη, τα Φωκάτα είναι μεν αδιάφορα βαθμολογικά, όμως αγωνιστικά θα ήθελαν να κλείσουν καλύτερα τη χρονιά, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στην ιστορική παρουσία τους στα playoffs.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με 0 βαθμούς και 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι δυνατό, σαν τοπικό ντέρμπι και ίσως παρακολουθήσουμε καλό θέαμα με πολλά γκολ!
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Εικοσιμίας με το ίδιο σκορ, 1-0.
Στο παιχνίδι του Α' γύρου της σειράς, οι και πάλι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1.
Επίσης, είχαν αναμετρηθεί και σε διπλούς αγώνες και για το τοπικό κύπελλο, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από μια νίκη και την πρόκριση η Εικοσιμία.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
5
2
2
1
8 - 5
12
2.
Α.Ο. Πρόννοι
5
3
1
1
10 - 5
12
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
5
3
1
1
9 - 7
11
4.
Α.Ο. Φωκάτα
5
0
0
5
1 - 12
0
            
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου