Σάββατο, Ιουνίου 29

Στα Φραγκάτα σήμερα η 2η ημέρα του 31ου Kefalonia Gym Festival "Άννα Πολλάτου"


Στα Ομαλά και συγκεκριμένα στον οικισμό Φραγκάτων σήμερα Σάββατο 29/6 και ώρα 20:00 διεξάγεται η δεύτερη παρουσίαση των αθλητικών τμημάτων του 31ου Kefalonia Gym Festival "Άννα Πολλάτου".
Η κοινότητα Ομαλών είναι η μοναδική κοινότητα του νησιού και σε αυτή βρίσκονται ο Ιερός Ναός και το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, όπου εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, προστάτη του νησιού.
Στην περιοχή υπάρχει και το υπερσύγχρονο Οινοποιείο «Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας», που παράγει εξαίρετα κρασιά σε προσιτές τιμές.
Τα αθλητικά τμήματα μπορούν να επισκεφθούν το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου και το Οινοποιείο πριν την παρουσίασή τους κατόπιν συνεννοήσεως με την Οργανωτική Επιτροπή.
H παρουσίαση των ομάδων ξεκινάει στις 20.30 και ολοκληρώνεται περίπου στις 22.00.
Λόγω του υψομέτρου της περιοχής θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ζακέτα.
Μετά την εμφάνιση όλων των τμημάτων πραγματοποιείται παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και παροχή γεύματος, με ειδικές τιμές για τους αθλούμενους, από τον Καλλιτεχνικοχορευτικό Παραδοσιακό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ», ο οποίος προσφέρει και αναμνηστικά δώρα σε κάθε ομάδα.
Τμήμα του ιστορικού συλλόγου παρουσιάζει παραδοσιακούς Κεφαλονίτικους χορούς και στη συνέχεια όλοι μαζί, χορευτές, αθλούμενοι, προπονητές, συνοδοί, γονείς, θεατές, εθελοντές και διοργανωτές χορεύουμε και διασκεδάζουμε με την ψυχή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου