Τρίτη, Ιουνίου 25

Συνεχίζεται η συνεργασία των Πρόννων με τον αρχηγό τους με στόχο την διατήρηση της κορυφής


Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την ανακοίνωση από την Διοίκηση, αλλά και την δήλωση του αρχηγού Κ. Ζαρνακούπη, για την μη κάθοδο των Πρόννων στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με μια κίνηση ματ κάνει πράξη της εξαγγελίες της, όπου δεσμευόταν ότι, "....... η ομάδα θα παραμείνει στην Α' κατηγορία Κεφαλονιάς, έχοντας τους ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με τα προηγούμενα δύο χρόνια, δίνοντας πλέον ιδιαίτερη έμφαση και στον τομέα των ακαδημιών της, όντας ανανεωμένη και με νέο προπονητικό τιμ»!
Έτσι λοιπόν, πριν από λίγο ανακοίνωσε τη συμφωνία παραμονής στην ομάδα του αρχηγού της, Κώστα Ζαρνακούπη για ακόμη μια χρονιά στο ρόστερ.
Μια πολύ καλή είδηση που φέρνει και πάλι τα χαμόγελα στην περιοχή των Πρόννων, αφού η αξία και η προσφορά του μέσου της ομάδας είναι πολύ μεγάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, άλλη μια πολύ σημαντική συμφωνία είναι στα σκαριά και απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση του.
Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο και εργατικό προπονητή, από τους καλύτερους στο τοπικό.
Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομα, αν και είναι σίγουρη η συνεργασία του με την ομάδα των Πρόννων, με τους τελευταίους στο πρόσωπο του να ψάχνουν τον ηγέτη που θα συνεχίσει την σπουδαία δουλειά των τελευταίων ετών, του Δημ. Κουρκουμέλη και θα οδηγήσει εκ νέου τους Πρόννους στην κορυφή!!
Γενικά φαίνεται ότι η Διοίκηση θα παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας που αγωνιούσαν για το μέλλον της.
Με αυτές τις κινήσεις δείχνει ότι, πάνω από όλα κάθε απόφαση που έχει παρθεί είναι για το συμφέρον της ομάδας και μόνο αυτό!
Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπως καλά υποθέσατε το απόγευμα μετά τις δηλώσεις του ιδίου, ο Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης παραμένει στους Πρόννους και επίσημα...

Περήφανοι που θα τον έχουμε μαζί μας, ακόμα πιο περήφανοι που είναι ο Αρχηγός της ομάδας μας.
Ένας ποδοσφαιριστής υπόδειγμα-με ψυχή χιλίων λεόντων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗ:
"Μένω στους Πρόννους και την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι πως όποια κι αν ήταν η απόφαση της διοίκησης εγώ είχα σκοπό να παραμείνω στην ομάδα.
Νιώθω τόσο οικεία πλέον, αγαπώ τους συμπαίκτες μου, οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές.
Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε στα ίδια στάνταρ και την επόμενη χρονιά.
Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός σε αυτή την ομάδα.
Μαζί θα παλέψουμε και του χρόνου στη φυσική μας έδρα πλέον, το γήπεδο της Σκάλας.
Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου