Τρίτη, Ιουνίου 18

Στασιμότητα στους Πρόννους... Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη συμμετοχή ή όχι της ομάδας στην Γ' Εθνική!!



Μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φίλων της ομάδας των Πρόννων, σχετικά με την ιστορική συμμετοχή της ή μη στη φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία.
Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Σολωμός και το Δ.Σ. έχουν συγκαλέσει δυο συναντήσεις με τους φίλους και φορείς της περιοχής, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται η λύση.
Σίγουρα και σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Sportsthea από την Σκάλα, το θέμα της συμμετοχής ή όχι, δεν είναι οικονομικό, αφού όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν στην προσπάθεια, αλλά τα άτομα που θα τρέξουν την ομάδα, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής, όπου εκτός των άλλων λείπει και η εμπειρία!
Το σίγουρο είναι ότι, οι άνθρωποι των Πρόννων, αν και ο χρόνος πιέζει αρκετά, θα συνεχίσουν και θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, προκειμένου η ομάδα τους να συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσει επάξια το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο των Πρόννων μας ανέφερε ότι, σαν Δ.Σ. θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν και σύντομα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, ώστε να γνωρίζει και ο φίλαθλος κόσμος των νησιών μας από πρώτο χέρι και με επίσημη ανακοίνωση μας!
Εδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που δεν δηλώσουν συμμετοχή οι Πρόννοι, τότε θα κληθεί, αν το επιθυμεί να πάρει τη θέση τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ο δευτεραθλητής Α.Ο. Παλληξουριακός.
Ο τελευταίος είχε συμμετάσχει στο ίδιο πρωτάθλημα την περίοδο 2017-2018 και μάλιστα με αρκετή επιτυχία.
Ευχή δική μας, αλλά και όλων των φίλων του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, είναι να δούμε τα "λιοντάρια" των Πρόννων να αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου