Δευτέρα, Ιουνίου 17

Τα νέα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Εικόνες)


Ένα πέρασμα μας, σήμερα το απόγευμα, από την Μαρκεσίνη 2 στο Αργοστόλι, μας έφερε έξω από τα νέα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. και είπαμε να τα επισκεφθούμε για μια καλησπέρα!
Ανεβαίνοντας τα σκαλάκια πριν την είσοδο, φτάσαμε στο χώρο των συνεδριάσεων του Δ.Σ.
Οι άνθρωποι της Ένωσης, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε τακτική συνεδρίαση, ιδιαίτερα ο πρόεδρός της, Θέμης Βαλσαμής, μας καλοδέχτηκαν και μας ξενάγησαν στους χώρους των νέων τους γραφείων, ενώ δεν παρέλειψαν και το καθιερωμένο κέρασμα! 
Έτσι για τα καλορίζικα!!
Μια ζεστή και πολύ φιλόξενη στέγη, που μακάρι να είναι τυχερή, με σωστές αποφάσεις και νέες ιδέες, να πετύχουν μέσα σε αυτή όλους τους στόχους τους, προκειμένου να αναδειχθεί περισσότερο το ποδόσφαιρο μας.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ιδρύθηκε το 1980 και από την ημέρα αυτή, με πρώτο της πρόεδρο τον αείμνηστο Σπύρο Μπαζίγο, εγκαταστάθηκε στα πρώην Δημοτικά Λουτρά, εκεί που σήμερα στεγάζονται κάποιες υπηρεσίες του Δήμου. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 1986, δηλαδή για έξι χρόνια.
Στη συνέχεια υπό την προεδρία του Διον. Βαλλιανάτου μεταφέρθηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου, όπου παρέμεινε για 33 χρόνια.
Για να φτάσουμε τον Ιούνη του 2019, με πρόεδρο πλέον τον Θέμη Βαλσαμή, να μετακομίζει στα νέα της γραφεία στην οδό Μαρκεσίνη 2, με είσοδο απέναντι από την Μητρόπολη Αργοστολίου.
Εμείς, αφού τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία που μας προσέφεραν, να ευχηθούμε υγεία και τύχη στις προσπάθειες τους για το καλό του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Καλορίζικα και σε ιδιόκτητα!!!!
Εικόνες από τα νέα γραφεία της Ένωσης

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου