Κυριακή, Ιουνίου 30

Αυτός είναι ο νέος προπονητής των Πρόννων

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Μπορεί να μη δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι Πρόννοι, μπορεί να απογοητεύθηκαν κάποιοι από τους φίλους τους από αυτή την εξέλιξη, όμως ο σχεδιασμός που γίνεται στην ομάδα, σίγουρα δείχνει ότι θέλουν και φέτος στην τοπική Α’ κατηγορία να είναι πρωταγωνιστές.
Ήδη, έχουν γίνει κάποιες σημαντικές ανανεώσεις. Το περυσινό ρόστερ πιθανόν να έχει κάποιες πολύ μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι, όμως από την άλλη αναμένονται ενισχύσεις και μάλιστα πολύ δυνατές.
Αλλαγή όμως θα έχουμε και στην άκρη του πάγκου των Πρόννων, αφού ο πετυχημένος Δημήτρης Κουρκουμέλης μετά από τρεισήμισι και πλέον χρόνια, όπου κατάκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα Α’ και ένα Β’ κατηγορίας και συμμετοχή σε έναν τελικό τοπικού κυπέλλου για δικούς του λόγους δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει σαν προπονητής και σύμφωνα με την ανακοίνωση των «λιονταριών» θα συνεχίσει σαν τεχνικός διευθυντής.
Σίγουρα το κενό του έπρεπε να συμπληρωθεί με ένα κορυφαίο από τα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου και αυτό έγινε.
Προπονητής πλέον των Πρόννων, ο αξιόλογος και με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του Δημ. Ζησιμάτος, ο οποίος ύστερα από περίπου 14 χρόνια στον πάγκο της Εικοσιμίας από τη νέα περίοδο θα βρίσκεται «αφεντικό» σε αυτόν των πρωταθλητών.
Μια πολύ καλή εξέλιξη που φέρνει έναν άνθρωπο με όρεξη για δουλειά στην ομάδα και σίγουρα ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη για την υλοποίηση των φετινών της στόχων.
Ας δούμε παρακάτω την ανακοίνωση των Πρόννων:

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Πρόννων τον κύριο Δημήτρη Ζησιμάτο.
Έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή, ευρέως γνωστό για την προσφορά του στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο.
Η χρήση του γηπέδου της Σκάλας πλέον ως έδρα της ομάδας μας, αποτελούσε μία ξεχωριστή ευκαιρία για την οργάνωση των ακαδημιών μας και θεωρούμε πως ο κύριος Ζησιμάτος είναι ο καταλληλότερος για αυτό.
Η εκπληκτική πορεία της Εικοσιμίας όλα αυτά τα χρόνια, το όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που έπαιξε, το ήθος των παικτών της ομάδας και ο σεβασμός στον αντίπαλο, αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας.
Ο σύλλογός μας έχοντας ως προτεραιότητα το ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων που τον απαρτίζουν επέλεξε τον κ. Ζησιμάτο για αυτή τη θέση.
Είναι μεγάλη μας τιμή που αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας.
Καλή αρχή κόουτς στο νέο σου έργο.
Είμαστε όλοι δίπλα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου