Τετάρτη, Ιουνίου 26

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Κεφαλληνιακού στη Σερβία


Το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας ολοκλήρωσε αισίως και την 5η μέρα προετοιμασίας του.
Τα παιδιά υπό τις οδηγίες του coach Αντωνάτου συνέχισαν το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων και στο ρεπό τους είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε για 2η φορά στην πόλη του Βελιγραδίου  και να επισκεφτούμε το πάρκο Καλεμέγκνταν στο οποίο βρίσκονται τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ απ´ όπου ξεκίνησαν οι Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν.
Επίσης επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο Stark arena γήπεδο στο οποίο η εθνική μας ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2005.
Το 1ο φιλικό!

Την Τρίτη το απόγευμα διεξήχθη το πρώτο φιλικό επί σερβικού εδάφους στο οποίο η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της ΚΚ Torlak. Οι αθλητές έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έβγαλαν στο γήπεδο στοιχεία της δουλειάς που έγινε όλη τη σεζόν υπό την καθοδήγηση του coach Δαμκαλή.

Παρόλη την κούραση των προπονήσεων, ο ενθουσιασμός τους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία σερβική ομάδα, συνετέλεσε στο να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο είχαν εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση.
Βραβεύσεις!
Κατά τη διάρκεια του αγώνα απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα και μια φανέλα του συλλόγου στον παλιό Σέρβο προπονητή του Κεφαλληνιακού Μίλαν Γκρίμπιτς, ο οποίος συγκινημένος μας ευχαρίστησε για την τιμή. 
Ελπίζουμε να τον δούμε τον Φεβρουάριο στην Κεφαλονιά μαζί με τα μέλη της αποστολής της ΚΚ Torlak που θα φιλοξενηθούν στο νησί μας σε μια συνέχεια αυτής της υπεροχής μπασκετικής συνεργασίας.
Επίσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά προϊόντα καθώς και μια φανέλα του συλλόγου στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Vozdovaz κύριο Alexander Mirkovic καθώς και στον Δήμο του Vozdovaz ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία και φροντίδα.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φώτη Πετράτο, τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας Κεφαλονιάς (ειδικές ευχαριστίες στον Χρήστο Θεοδωρακάτο) που είναι πάντα δίπλα μας και μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς και με αγάπη προς το σύλλογο  όλα τα δώρα τα οποία προσφέραμε στα τιμώμενα πρόσωπα.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στις σελίδες του συλλόγου μας σε facebook (Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013) και Instagram (kefalliniakos_bc).
Θα ακολουθήσουν κι αλλά δελτία τύπου για την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου