Δευτέρα, Ιουνίου 10

Κεφαλληνιακός 2013:Γιορτή για το κλείσιμο της σεζόν


Αγαπητοί γονείς/παιδιά,
Άλλη μία αθλητική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για κάποια από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ενώ για κάποια άλλα τμήματα το τέλος αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της μεταβατικής περιόδου για την επόμενη σεζόν.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ευχαριστήσουμε εσάς και τα παιδιά σας για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και φέτος. 
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 11/06/2019 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο προκειμένου να χαρούμε το μπάσκετ και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι. 
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιχνίδια μεταξύ των τμημάτων καθώς και επιδείξεις από τους πολύ μικρούς μας αθλητές. 
Τέλος αναμνηστικά δώρα θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά.
Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. μετά από  6 χρόνια λειτουργίας, εκτός του αντρικού τμήματος,  έχει καταφέρει να έχει στο δυναμικό του περίπου 100 μικρούς αθλητές από 5 ως 15 χρονών. 
Eπίσης έχει καταφέρει να έχει αγωνιστικό τμήμα κατηγορίας ΜΙΝΙ και αγωνιστικό τμήμα κατηγορίας ΠΑΙΔΙΚΟΥ.  Υπό την καθοδήγηση των coaches Δαμκαλή και Αντωνάτου, η προτεραιότητα και η βάση του συλλόγου είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στα ΠΑΙΔΙΑ.  
Στα πλαίσια αυτά η ομάδα μας για τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει ακόμα έναν προπονητή στο δυναμικό της. Επενδύουμε στη γνώση, επενδύουμε στη σωστή εκμάθηση, επενδύουμε στα παιδιά, επενδύουμε στο μέλλον.
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου