Κυριακή, Ιουνίου 2

Το Σάββατο 6/7 έρχεται στην Κεφαλονιά το "The Ηappiness Project 2019" με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων


Το "The Ηappiness Project 2019", έρχεται στην Κεφαλονιά!
Το Σάββατο 6/7, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα έχουμε την ευκαιρία να τρέξουμε 32 χλμ, αλλά κυρίως...
Να δώσουμε χαρά στα παιδιά που μένουν στο παιδικό σπίτι "Ο Σωτήρ", κατά την διάρκεια της γιορτής των 100 χρόνων ζωής, της μεγάλης αγκαλιάς που έχει συντροφεύσει εκατοντάδες παιδιά μέχρι σήμερα!
Οι εγγραφές για το meeting του τρεξίματος, είναι εντελώς δωρεάν! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, από την παρουσία σας εκεί!
Στο πλαίσιο του meeting τρεξίματος, θα κολυμπήσουν την απόσταση των 5 χλμ από το Ληξούρι στο Λιμάνι Αργοστολίου, επιλεγμένοι κολυμβητές:
Σπυρος Χρυσικόπουλος
Ένας κολυμβητής υπεραποστάσεων! Μέχρι σήμερα έχει στο ιστορικό του την κολύμβηση του τετραπλού διάπλου του Τορωναίου κόλπου  - 104 χλμ, την υπερπροσπάθεια κολύμβησης από την Ρόδο στο Καστελλόριζο, καθώς και Πανελλήνια ρεκόρ σε κολύμβηση πισίνας 100 χλμ, αλλά και 24ωρης κολύμβησης! 
Σπύρο, ευχαριστούμε που θα κολυμπήσεις για το ορφανοτροφείο της Κεφαλονιάς και το Happiness Project!
Διονυσία Βαλλιανάτου
Κεφαλλονίτισσα με μεγάλη αγάπη για το νησί της και με την στήριξη του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), είναι εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία τουHappiness Project, κάτι που όπως είπε η ίδια... ήθελε από παιδί να βρει τρόπο να δώσει χαρά στα παιδάκια του ορφανοτροφείου!
H Διονυσία έχει κατακτήσει πρωτιές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και στο πρωτάθλημα ερασιτεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης "Λέανδρος" για 2 συνεχόμενες χρονιές (2017 - 2018).
Άννα Καλλιμάχου

Ο άνθρωπος πίσω από το όραμα της RaceFinder.gr, του συνωνύμου του Ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και η βοήθεια στο όραμα του Happiness Project, αφού είδε μέσα στην ιδέα της Διονυσίας, πολλά ευτυχισμένα προσωπάκια!
Η Άννα είναι κολυμβήτρια της μαραθώνιας κολύμβησης, έχοντας ήδη κολυμπήσει σε μεγάλους αγώνες του αθλήματος με πρωτιές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ερασιτεχνικής κολύμβησης "Λέανδρος" για το 2017, αλλά και με πολλά χιλιόμετρα στις Ελληνικές θάλασσες!
Έφη Γεωργαντή
Η Έφη, είναι μία επίσης νησιώτισσα, απλά από την άλλη μεριά του Αιγαίου... από την Χίο! Τα χαρούμενα μουτράκια του ορφανοτροφείου την έκαναν να αποφασίσει να κολυμπήσει τα 5 χλμ, χωρίς 2η σκέψη!.... ή μάλλον με μία δεύτερη σκέψη αφού θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα κολυμπήσει σε θάλασσα τα 5 χλμ! 
Η Έφη έχει επίσης κατακτήσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης "Λέανδρος" και είναι πολύ χαρούμενη που θα συνεισφέρει και εκείνη με τον δικό της τρόπο σε αυτόν τον "ιερό" σκοπό! 
Γιάννης Βαμβακίδης
Ο γνωστός και πολύ αγαπημένος διοργανωτής αγώνων Korfos Multi Races
Επίσης, ο Γιάννης είναι εκείνος που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία για πρώτη και τελευταία φορά τον Διάπλου του Ισθμού και έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες κολυμβητές να βιώσουν μία μοναδική κολυμβητική εμπειρία!
Ο Γιάννης, θα κολυμπήσει μαζί με τον Σπύρο, την Διονυσία, την Άννα και την Έφη!
Νίκος Σιδηρόπουλος
Ο άνθρωπος πίσω από την δρομική συνάντηση των 32 χλμ!
Ο Νίκος είναι τμηματάρχης των Ελληνικών Ταχυδρομείων! Έχει τερματίσει 6 φορές τον Μαραθώνιο της Αθήνας με καλύτερο χρόνο 3 ώρες και 49 λεπτά! Επίσης, έχει τερματίσει 2 Half Iron αγώνες με καλύτερο χρόνο 5 ώρες και 36 λεπτά!  
Όλα τα παραπάνω τον κάνουν μάλλον... ιδανικό φροντιστή του δρομικού σκέλους!
Γιώργος Ποταμιάνος
Ο Γιώργος θα είναι εκείνος που θα υποστηρίξει από θαλάσσης τους κολυμβητές των 5 χλμ! Ίσως να τον έχετε ξανακούσει, αφού είναι εκείνος που ταξίδεψε από την Κεφαλονιά μέχρι την Κωνσταντινούπολη για έναν ιερό σκοπό!
Να συγκεντρώσει χρήματα για να δοθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου αλλά και γενικότερα στον τομέα της Υγείας στην Κεφαλονιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου