Παρασκευή, Ιουνίου 28

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κεφαλληνιακού στη Σερβία


Το 7ήμερο πρόγραμμα προετοιμασίας του παιδικού τμήματος του συλλόγου μας, στο πανέμορφο Vozdovaz, έφθασε στο τέλος του.
Την επομένη του 1ου φιλικού το πρόγραμμα είχε προπόνηση τακτικής άνευ γυμναστηρίου και επίσκεψη στον πύργο σύμβολο του Βελιγραδίου, Άβαλα που βρίσκεται στην περιοχή όπου διέμενε η αποστολή μας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Σέρβου coach Nikola Kojic και να δουν ένα διαφορετικό είδος προπόνησης κυρίως ως προς την ένταση που χρησιμοποιούν οι coaches στη Σερβία.

Ο coach Nikola είναι προπονητής των ακαδημιών της KK Torlak σε παιδιά γεννημένα το 2006, έχοντας στο βιογραφικό του 4ετή παρουσία ως assistant coach στο εφηβικό τμήμα της Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Η τελευταία μέρα προετοιμασίας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση και το απόγευμα διεξήχθη το 2ο φιλικό απέναντι στην ομάδα της KK Torlak.
2ο φιλικό!
Την Πέμπτη το απόγευμα διεξήχθη το δεύτερο  φιλικό επί σερβικού εδάφους.
Οι αθλητές μας χωρίς καθόλου άγχος, έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ βγάζοντας στο γήπεδο φάσεις βγαλμένες από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
Όλοι έφυγαν γεμάτοι από το γήπεδο έχοντας ευχαριστηθεί και το τελευταίο δευτερόλεπτο...
Ανταλλαγή δώρων!
Ως ελάχιστο ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία προσφέρθηκαν στον coach της KK Torlak Marco Biočanin λάβαρο και φανέλα προπόνησης του συλλόγου καθώς και στο σύλλογο μια εμφάνιση της ομάδας και παραδοσιακά προϊόντα της Κεφαλονιάς. 
Οι μικροί αθλητές αντάλλαξαν μπρελόκ του Κεφαλληνιακού με t-shirts της KK Torlak ως μια ανάμνηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας.
Η αποστολή βρίσκεται ήδη στο δρόμο της επιστροφής και τα καλύτερα για το σύλλογο έρχονται...Μείνετε συντονισμένοι...
Το μπάσκετ είναι εδώ...
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στις σελίδες του συλλόγου μας σε facebook (Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013) και Instagram (kefalliniakos_bc).
Θα υπάρξει ολοκληρωμένο δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και του ταξιδιού γενικότερα τις επόμενες μέρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου