Σάββατο, Ιουνίου 29

Aρνητικός να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική και ο Παλληξουριακός

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αρνητικός να συμμετάσχει στο προσεχές ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά τους Πρόννους, με επίσημη ανακοίνωση του είναι και ο Παλληξουριακός.
Οι «ερυθρόλευκοι»  εξηγούν τους λόγους που δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Τρίτη 25 Ιουνίου λάβαμε από την ΕΠΣΚΙ έγγραφο που μας ενημέρωνε ότι η ομάδα του Α.Ο. Πρόννοι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2019/2020 λόγω οικονομικών δυσχερειών κι ότι βάσει της Προκήρυξης δικαιούμαστε να μετάσχουμε στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη.
Χθες (Παρασκευή, 28/06) το πρωί ενημερώσαμε κι επίσημα την Ένωση ότι η ομάδα μας δεν προτίθεται να συμμετάσχει.
Αμέσως μετά την λήξη του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (Κυριακή 5 Μαΐου) η ομάδα μας ξεκίνησε τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν με βάσει τα ισχύοντα δεδομένα που θα την έβρισκαν εκ νέου στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία καθώς και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Σχεδόν δύο μήνες μετά, δεν αποτελεί πρόθεση για κανέναν εντός του σωματείου η αλλαγή του προσανατολισμού με την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Βιώνοντας την συγκεκριμένη εμπειρία την χρονιά 2017/2018 γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος καθώς και την ανάγκη για έγκαιρα προγραμματισμένη και μεθοδική οργάνωση τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ώστε η συμμετοχή να γίνει με τρόπο αντάξιο της ιστορικότητας του σωματείου και της εκπροσώπησης ενός ολόκληρου νησιού.
Προς ενημέρωση της ποδοσφαιρικής κοινότητας και όλων των φιλάθλων του συλλόγου».
A.O. Παλληξουριακός

Μετά λοιπόν και από αυτή την εξέλιξη, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. αναμένεται να απευθυνθεί στην τρίτη ομάδα της περυσινής τελικής κατάταξης της Α’ κατηγορίας, τον Α.Ο. Διλινάτων.
Και από εκεί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα πάρει αρνητική απάντηση.
Έτσι την επόμενη χρονιά το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπρόσωπο του στη συγκεκριμένη κατηγορία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου