Πέμπτη, Ιουνίου 27

Αποχώρηση "βόμβα" από το Ληξουριώτικο ποδόσφαιρο

Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιρο
Σαν «βόμβα» έπεσε στο Ληξουριώτικο ποδόσφαιρο και στους φιλάθλους του Παλληξουριακού, η είδηση της αποχώρησης, ενός από τους καλύτερους επιθετικούς στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Μια εξέλιξη που σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια για την τοπική ομάδα και τους στόχους των «ερυθρόλευκων».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΠρόκειται για τον Ηλία Αντωνάτο!! Μάλιστα,  ο ίδιος επέλεξε να γνωστοποιήσει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο f/b, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Δείτε λοιπόν τι αναφέρει:
"Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Παλληξουριακό και όλους τους ανθρώπους του για όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα για 4 αγωνιστικές περιόδους, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που μας πέρασε. 
Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και να ζήσω μοναδικές στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, αλλά και για τη δυνατότητα που μου πρόσφεραν να συμμετάσχω και στο Κύπελλο Ελλάδας, παρουσιάζοντας συνολικά μία καλή αγωνιστική εικόνα, αντάξια του επιπέδου και των δύο διοργανώσεων.
Θεωρώ ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια, ανεβάζοντας χρόνο με το χρόνο τα στάνταρ σε ένα νησί όπου, δυστυχώς, το ποδοσφαιρικό και το οργανωτικό επίπεδο πέφτουν συνεχώς…
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Παλληξουριακού"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου