Πέμπτη, Ιουνίου 20

Κινήσεις πρωταθλητισμού με Πολίτη και Ιωάννου το Ληξούρι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, κείμενο

Το Ληξούρι σύμφωνα με το μπήκε δυναμικά στις ζωές όσους ασχολούνταν με τις Εθνικές κατηγορίες την περσινή σεζόν, και παρουσίασε μια θελκτική εικόνα, τόσο αγωνιστικά αλλά και με την παρουσία του κόσμου του, που το ακολουθούσε σε κάθε του προσπάθεια.
Πλέον, και έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές, θέλει να μπορέσει να δημιουργήσει ρόστερ πρωταθλητισμού, και με τις κινήσεις που κάνει θα αποτελέσει πολύ δυνατό παίκτη τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Ο πρώτος που έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον ΝΕΟΛ, όπως αναφέρει το basketa.gr είναι ο Μιχάλης Πολίτης, ο οποίος πέτυχε δυο ανόδου με τον Χαρίλαο Τρικούπη, και εντυπωσίασε την περσινή σεζόν στην Α2, χαρίζοντας νίκες στην ομάδα του Μεσολογγίου με προσωπικές του ενέργειες. O 31χρονος γκαρντ είχε την σεζόν που μας άφησε είχε 12,4 πόντους σε 28 αγώνες. Όντας μετρ των ανόδων από το 2014 ως και το 2017 αγωνίστηκε στην ΑΕ Λάρισας, με την οποία από την Γ’ Εθνική βρέθηκε στην Α2, ενώ άνοδο έχει πετύχει και με τη Νίκη Βόλου.
Η έτερη σπουδαία μεταγραφή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ο Φώτης Ιωάννου, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην περσινή πορεία ανόδου προς την Α2, της Ελευθερούπολης. 
Ο 32χρονος γκαρντ έχει υπάρξει συμπαίκτης του Πολίτη στον Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ την σεζόν που μας άφησε είχε 10,1 πόντους και 57 εύστοχα τρίποντα σε 27 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου