Κυριακή, Ιουνίου 30

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το 31ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με απόλυτη επιτυχία


Σε ένα κατάμεστο από φίλους της Γυμναστικής, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», έπεσε πριν από λίγο η αυλαία του 31ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», περνώντας πλέον στην ιστορία.

Συμμετείχαν συνολικά 30 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με εντυπωσιακά προγράμματα, εκπληκτικές χορογραφίες και τα ακροβατικά τους, τα οποία καθήλωσαν για περίπου τέσσερις ώρες το κοινό, που δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τις προσπάθειες τους και να αποθεώνει τους συμμετέχοντες.
Περιττό να πούμε ότι και σήμερα στην κεντρική εκδήλωση στις κερκίδες δεν έπεφτε καρφίτσα.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε σπουδαίο θέαμα, αντάξιο του ονόματος του Φεστιβάλ και σίγουρα η Άννα από ψηλά θα χαιρόταν μαζί μας τις στιγμές.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών γυμναστικής, Τούλας Ραυτοπούλου & Kieran Wittle, οι οποίοι μαζί με την προπονήτρια τους παρακολούθησαν την εκδήλωση δείχνοντας ικανοποιημένοι από το θέαμα.
Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του Α.Γ.Σ. κ. Στ. Μπασιαρδή, και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγ. Κωνσταντάκη, ο δραστήριος Σύλλογος, τίμησε τους παγκόσμιους πρωταθλητές γυμναστικής, την Κεφαλονίτισα Τούλα Ραυτοπούλου, τον Kieran Wittle και την προπονήτρια τους.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μιχ. Γάκης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βικτ. Ρουχωτάς, πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. κ. Κώστας Πανταζής, η μητέρα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας Άν. Πολλάτου, κ. Κατερίνα και ο αδελφός της Αλέκος με τη σύζυγο του.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά βραβεία και διπλώματα, όπως και κάποια δώρα σε όλες τις αποστολές.
Την παρουσίαση του προγράμματος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια επιμελήθηκε η Ελένη Δαρδαμάνη με έναν ξεχωριστό - ξεσηκωτικό τρόπο!
Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στον Σταύρο – Μποζένα Μπασιαρδή, αλλά και στους δασκάλους των παιδιών για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στον Α.Γ.Σ. Επτανήσων.
Ραντεβού του χρόνου όλοι στον ίδιο χώρο για το 32ο!!!
Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου