Παρασκευή, Ιουνίου 7

Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ευχαριστεί του χορηγούς του

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, κείμενο

Αξιότιμοι Χορηγοί του ΝΕΟΛ,
Όπως ήδη θα γνωρίζετε, το Πρωτάθλημα 2018-2019 της Γ' Εθνικής κατηγορίας Μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να πραγματοποιεί τον στόχο της για παραμονή στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ήταν ένα εγχείρημα αρκετά απαιτητικό, αφού κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες και προκλήσεις.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, πλήθος
Παρ'όλα αυτά, η συντονισμένη προσπάθειά μας και η προσήλωση στον στόχο μας κατέστησαν εφικτή την παρουσία της ομάδας μας στην κατηγορία και για την επόμενη χρονιά.
Όλη αυτή η προσπάθεια δε θα ήταν η ίδια χωρίς τη δική σας υποστήριξη.
Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση σας στο τόσο μεγάλο αυτό εγχείρημα μας.
Με τη δική σας πολύτιμη ενίσχυση, παρουσιάσαμε μια αξιόλογη και αξιοπρεπέστατη εικόνα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Καταφέραμε ενωμένοι να κάνουμε ένα ολόκληρο νησί υπερήφανο για την ομάδα που το εκπροσωπεί στις εθνικές κατηγορίες Μπάσκετ.
Ευελπιστούμε να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί της προσπάθειάς μας και την επόμενη χρονιά, ώστε όλοι μαζί να προβάλλουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο μας μέσω του αθλητισμού και των αξιών του.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΝΕΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου