Τρίτη, Ιουνίου 25

Πριν το πρώτο φιλικό του ΚΑΟ στην Σερβία.... Βόλτα στο Βελιγράδι


Η 5η μέρα παρουσίας της ομάδας στη Σερβία είχε ρεπό από την πρωινή προπόνηση λόγω του πρώτου φιλικού που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα με την ομάδα της KK Torlak 2002/03
Έτσι τα μέλη της αποστολής μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν για 2η φορά την πόλη του Βελιγραδίου.
Αρχικά επισκεφθήκαμε το πάρκο Kalemegdan και είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα ιστορικά ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ από τα οποία ξεκίνησαν οι Ερυθρός Αστέρας (KK Crvena zvezda) και Παρτιζάν (KK Partizan) καθώς να θαυμάσουμε το σημείο που ενώνονται οι δύο ποταμοί της πόλης, ο Δούναβης (Danube River- Belgrade, Serbia) και ο Σάβα (Sava River Belgrade).
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο Stark Arena, γήπεδο στο οποίο η εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ του 2005. Λόγω εκδηλώσεων το παρκέ είχε αφαιρεθεί και θα επανατοποθετηθεί για να φιλοξενήσει σε λίγες μέρες παιχνίδια της φάσης των ομίλων (σε συνεργασία με τη Σλοβενία) καθώς και την τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών. 
Επίσης είχαμε την τύχη να συναντήσουμε την εθνική ομάδα βόλεϋ της Σερβίας που προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο (συνεργασία των Βέλγιο, Γαλλίας, Σλοβενίας και Ολλανδίας).
Η βόλτα μας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Stadion Shopping Center με ένα ελεύθερο δίωρο για τα παιδιά και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση πριν τη μετάβαση στο γήπεδο.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου