Κυριακή, Ιανουαρίου 19

Νέα ήττα για το Ν.Ο.Α. στον Πειραιά 12-11 από τον Εθνικό


Το πάλεψε ο Ν.Ο.Α. με τον Εθνικό στον Πειραιά. Αλλά και πάλι ήττα 13-12
Άλλη μια ήττα για το Ν.Ο.Α. ο οποίος αυτή την φορά δεν τα κατάφερε στον Πειραιά φιλοξενούμενος του ιστορικού Εθνικού και γνώρισε την ήττα με σκορ 13-12!!
Άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ και τις λεπτομέρειες και στο πρώτο κακό οκτάλεπτο στο ξεκίνημα αφού ο Εθνικός με ένα 4-1 δημιούργησε βάσεις για την μετέπειτα έστω και δύσκολη επικράτηση του.
Η ομάδα μας το πάλεψε όσο μπορούσε και θα μπορούσε να φύγει από τον Πειραιά με ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Έτσι μετά και από  αυτή την ήττα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα μιας και ο Ν.Ο.Α. βρίσκεται κολλημένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση χρειάζεται πια ένα μεγάλο θαύμα!!
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-4, 3-2, 3-5.
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής 3, Χατζηκυριακάκης 2, Σαλάχας 1, Βουλγαράκης 3, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 2, Βιττέλας 2, Αλεβίζος, Γαβαλάς, Παπαϊωάννου, Ρεβελάς, Βουνισέας.
Ν.Ο. Αργοστολίου: (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Κωνσταντόπουλος. Δαμδημόπουλος, Δουδέσης 2, Δανούρδης 2, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης, Σφαντάς, Μπουρνάζος 3, Καστανάκης 1, Μπελέρης 2, Λέντζος, Φανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου