Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Με την παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε η σημερινή γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


«ΛΑΜΠΕΡΗ» ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΣΤΑ ΚΟΚΥΛΙΑ
Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γ. Σαρρή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο κέντρο δεξιώσεων «Αθηνά» στα Κοκύλια.


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ευαγγ. Μαζαράκης που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τις επιτυχίες του Α.Ο. Κεφαλονιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ευχαριστώντας τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και τον προπονητή κ. Σοιλεμέ για την συμπαράσταση τους.
Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Κεφαλονιάς Γεράσιμος Φωκάς, ενώ παρίστατο και οι ιερείς π. Ιωάννης Μεσολωράς και π.  Βασίλη Παυλάτο.
Χαιρετισμούς ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.,  ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης.
Παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Σκλάβος και Βίκτωρας Ρουχωτάς.

Επίσης παραβρέθηκαν η υπεύθυνη των Εθνικών ομάδων κ. Άννα Παπάσογλου, Σοϊλεμές Στέφανος Ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Κωτσιόπουλος αντιπρόεδρος Α.Ο. Κεφαλονιά και κ. Κασδαλλής φυσιοθεραπευτής Εθνικών ομάδων.
Τυχερή της βραδιάς η κα Μοσχοπούλου που της έτυχε το φλουρί και στο οποίο αντιστοιχούσε ένα παλαιό νόμισμα της Κεφαλονιάς το οποίο της παρέδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γ. Σαρρής
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις:
Στις πρωταθλήτριες ομάδες.
Α΄ κατηγορίας Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ κατηγορίας Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ
Παίδων Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων μας.
Κρούτη Άλκη της Α.Ε. Κεφαλληνίας και Αντώνη Κορσιάνο Α.Ο. Εικοσιμίας για την Α΄ κατηγορία
Σταμένη Νίκου Α.Ο. Φωκάτων για την Β΄ κατηγορία
Στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές από τις μικτές μας λόγω ηλικίας.
Αραβαντινός Κ., Αυγουστάτος Ι., Βαλλιανάτος Γ., Βινιεράτος Κ., Βολτέρας Β., Γκαζάρ Δ., Κόρμαλης Ν., Κουγιανός Γ., Κουγιανός Δ., Μανέντης Α., Μαρούλης Α., Μινέτος Α., Μολφέτας Γ., Καραντινός-Νεόφυτος Α., Σιμωτάς Χ., Σπανός Ε., Τσάκος Κ., Φιοράτος Ι., Φραγκιάς Β., Μεσοροπιάν Ν., Χιόνης Α., Γασπαρής Α., Μανέντης Σ., Αλυσανδράτος Σ., Γιαννάτος Α., Καλιβωκάς Δ., Καλούρης Π., Κόμητας Σ., Κονόμη Σ., Κουμαριώτης Δ., Μενεγάτος Α., Μπελτσώνιας Γ., Παυλάτος Ν., Σπηλιώτης Μ., Στρακάτος Σ., Τουλάτος Β., Τσιγαρίδας Α., Χατζηφωτιάδης Χ.
Στους αριστούχους μαθητές ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2012-2013:
Παίδων: Βασιλάκης Μάριος, Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
Νέων: Αντωνίου Νίκος
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι και οι τρεις αριστούχοι μαθητές ανήκουν στο δυναμικό του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού.
Στον προπονητή του Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
Στέφανο Σοϊλεμέ, για την κατάκτηση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer
Παπαδάτος Αλέξης για την προσφορά του στο Μπάσκετ
Τέλος απονεμήθηκαν τα πτυχία των νέων διαιτητών που αποφοίτησαν από την σχολή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. τον Οκτώβριο του 2013 και είναι οι παρακάτω:
1) Δουκάκης Κωνσταντίνος
2) Αντωνάτος Γεράσιμος
3) Βαχλής Ιωάννης
4) Καπογιαννόπουλος Ιωάννης
5) Μυρσινιάς Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου