Τετάρτη, Ιανουαρίου 22

Συμμετοχή αθλητών της ΓΕΚ σε ημερίδες κλειστού στίβου στην Αθήνα


Θετικά ξεκίνησε η χρονιά για τους αθλητές της Γ.Ε. Κεφαλληνίας που πήραν μέρος σε ημερίδες κλειστού στίβου σε Ο.Α.Κ.Α. και Άγιο Κοσμά το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα στην ημερίδα αλμάτων που έγινε το Σάββατο στο κλειστό προπονητήριο του Ο.Α.Κ.Α., στο τριπλούν ο Σωτήρης Καγκαράς ήρθε 2ος συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ με 13.42 μ. Μάλιστα ο αθλητής του Βασίλη Μεταξά στη συγκεκριμένη προσπάθεια έκανε πολύ μεγαλύτερο άλμα αφού πάτησε αρκετά πιο πίσω από τη βαλβίδα.
Στο ύψος ανδρών συμμετείχαν ο παίδες  Γεράσιμος Μουϊκης που πήρε την 5η θέση με 1.71 και ο Ντόμινικ Ντίηλ που ακυρώθηκε.
Πάντως το αγώνισμα του ύψους ήταν η ατραξιόν της βραδιάς χάρη στη συμμετοχή του πρωταθλητή Αντώνη Μάστορα που σε στιλ προπόνησης πέρασε το 2.24 και έχασε οριακά το 2.31!
Την Κυριακή η αγωνιστική δράση μεταφέρθηκε στον Άγιο Κοσμά. Η σφαιροβόλος μας Τζοάννα Κωστοπούλου κατέλαβε την 5η θέση με 9.93 μ. ενώ στα 60 μ. με εμπόδια η Καρακώστα Ηλέκτρα ήρθε 6η.
Στο ύψος Μουϊκης και Ντιήλ παρά την κούραση από τον αγώνα του Σαββάτου ισοφάρισαν τα ατομικά τους ρεκόρ και κατέλαβαν 5η και 9η θέση με 1.75 και 1.70 αντίστοιχα. Ο Μουϊκης μάλιστα έκανε και στις 2 μέρες πολύ καλές, οριακά άκυρες προσπάθειες στο 1.80.
Επόμενος αγώνας για τη ΓΕΚ είναι η ημερίδα κλειστού στίβου που θα γίνει στην Πάτρα το ερχόμενο Σάββατο 25/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου