Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Έκοψε την πίτα του ο Ν.Ο.Κ.Ι. με το Taekwon-do (Φώτο)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα το πρωί στο κατάμεστο από αθλητές και φίλους των δυο Συλλόγων, κέντρο εκδηλώσεων Capitol στο Φανάρι ο Ναυταθλητικός Όμιλος  Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ν.Ο.Κ.Ι.) και ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς Taekwon-do.
Στην αρχή και μετά τις καθιερωμένες ευχές οι πρόεδροι των δυο Συλλόγων κ.κ. Αλέξανδρος Καλλίνικος και Τούλιος Κοκκόλης έκαναν έναν μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων τους και στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα σε αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε.
Αναλυτικά:
Από πλευράς Ν.Ο.Κ.Ι.
Στους αθλητές της κωπηλασίας Γιάννη Λορεντζάτο και Μελισσαράτου Αναστασία για την συνέπεια τους στον Όμιλο.
Στον αθλητή του Ομίλου κ. Άγγελο Κόκκαλη για την προσφορά του.
Στη συνέχεια απενεμήθησαν τα διπλώματα των επιτυχόντων στην 1η σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας από τον δάσκαλο τους κ. Μάκη Μαρκέτο.
Να πούμε ότι στον Ν.Ο.Κ.Ι. λειτουργεί και καταδυτικό τμήμα το οποίο έχει πραγματοποιήσει δυο καταδύσεις στο υποβρύχιο «Περσέας», ετοιμάζει την τρίτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλες μικρότερης σημασίας.
Από πλευράς Ν.Ο.Κ.Ι.
Τιμήθηκαν κάποιοι αθλητές για την προσφορά τους στον Σύλλογο.
Στη συνέχεια κόπηκαν οι πίτες και τυχεροί αναδείχθηκαν: από αυτήν του Ν.Ο.Κ.Ι. ο Παναγής Μελισσαράτος και από αυτή του Taekwon-do Βασίλης Τσιμπούκης.
Δήλωση στο τέλος μας έκανε ο έφορος του κωπηλατικού τμήματος του Ν.Ο.Κ.Ι. κ. Ανδρέας Αλιβιζάτος.
«Στον Όμιλο γίνεται σπουδαία δουλειά και ο κόσμος μαζί με τους γονείς μας έχει αγκαλιάσει. Το καλοκαίρι στο τμήμα της κολύμβησης συμμετέχουν 200-250 παιδιά ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην ιστιοπλοΐα.
Επιθυμία του ομίλου είναι φέτος να διοργανώσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην κατηγορία ανάπτυξης στον Κούταβο, φυσικά αν το επιτρέψουν και τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.
Τέλος εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και στους αθλητές, υγεία, δύναμη και επιτυχίες».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αγαπημένη Κεφαλονιά" κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης κ.α.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου