Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Έκλεισε ένα σπουδαίο..... "Άσσο" η Α.Ε. Κεφαλληνίας


Με το πρωινό μας ρεπορτάζ σας ενημερώναμε σχετικά με τρεις μεταγραφές που ήδη είναι κλεισμένες από την Α.Ε. Κεφαλληνίας. Η μια εξ αυτών αφορούσε την θέση του τερματοφύλακα.
Έφτασε λοιπόν η ώρα να σας αποκαλύψουμε και το όνομα. Είναι ο Γιώργος Τσιντήλας ο αρχηγός της Προόδου Ιθάκης, ένα φανταστικό παιδί και εκπληκτικός τερματοφύλακας. Τη φετινή περίοδο μάλιστα κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Προόδου και αναμένεται να δημιουργήσουν μαζί με τον Δημήτρη Άννινο ένα αχτύπητο δίδυμο ώστε να συνεχίσουν το εκπληκτικό ρεκόρ της ομάδας τους και να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη μέχρι το τέλος.
Να ευχηθούμε στον Γιώργο καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας του.
Όσον αφορά τους άλλους δυο κλεισμένους ποδοσφαιριστές θα σας κρατήσουμε σε αγωνία μέχρι την Δευτέρα σεβόμενοι την επιθυμία της διοίκησης της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Πριν από λίγο επικοινώνησε μαζί μας ο πρόεδρος της Προόδου Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας ο οποίος δεν επιβεβαίωσε το γεγονός της παραπάνω μεταγραφής και μας ενημέρωσε ότι ναι μεν υπάρχει πρόταση στην ομάδα αλλά τον αν θα ολοκληρωθεί ή όχι θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας που θα συνεδριάσει αύριο για αυτόν τον λόγο.
Εμείς παρά την διάψευση του φίλου προέδρου της Θιακιάς ομάδας θεωρούμε την μεταγραφή δεδομένη μιας και οι πηγές μας είναι εξαιρετικά έγκυρες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου