Τετάρτη, Ιανουαρίου 22

Νίκη ξανά 3-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. τα Φωκάτα και πρόκριση στα ημιτελικά


Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.  0-3
                                   
Με δεύτερη νίκη στους "4" ο Α.Ο.Κ.Ι.
Όπως και στον πρώτο αγώνα έτσι και στον επαναληπτικό ο Α.Ο.Κ.Ι. πιο ουσιαστικός και καλύτερος των αντιπάλων του πήρε μια δίκαιη πρόκριση και μάλιστα με το ίδιο σκορ.
Τα Φωκάτα κατέβηκαν και πάλι με πολλές ελλείψεις γεγονός που δεν μπορούσε να τους δώσει κανένα πλεονέκτημα και μάλιστα όταν θα έπρεπε να ανατρέψουν ένα σκορ όπως το 0-3.
Και σαν να μην τους έφθανε ο αποκλεισμός έχασαν και τον Γαρμπή που είδε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα του διαιτητή κ. Αγγ. Βουτσινά.
Οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι διαχειρίστηκαν τελικά άριστα τα δυο παιχνίδια και θα δουν το όνομα της ομάδας τους στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τα ημιτελικά.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έρχεται στο 23' με τον Αλ. Πολλάτο να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Π. Κουμαριώτη αλλά το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων στέλνει την μπάλα άουτ.

Ένα λάθος στο κέντρο από τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.Ι. δίνει την ευκαιρία στον Αθηναίο να βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Αγκούσι θα διώξει με υπερένταση και την βοήθεια της οριζόντιας δοκού.
Πέντε ακριβώς λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι "μαυρόασπροι" του Αργοστολιού θα πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ 0-1. Συγκεκριμένα ο Π. Κουμαριώτης μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα σεντράρει από αριστερά και ο Μπουγάς στην προσπάθεια του να διώξει θα στείλει την μπάλα στην εστία του για να έχουμε το αυτογκόλ.
Με το σκορ στο 0-1 θα ολοκληρωθεί και το πρώτο 45λεπτο.
Στην πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου στο 47' ο Κουμαριώτης θα εκμεταλλευτεί την ολιγωρία των αμυντικών θα κερδίσει την μπάλα αλλά το σουτ που επιχειρεί θα αποκρούσει προσωρινά ο Δίλαλος και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί του.
Πολύ όμορφη συνεργασία μεταξύ Πολλάτου Αλ.-Πολλάκη στο 52',  με τον τελευταίο να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δίλαλου για το 0-2
Απάντηση για τα Φωκάτα ένα σουτ του Γαρμπή από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 67' να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αγκούσι άουτ.
Στο 67' οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα μιας και ο Γαρμπής θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή και θα πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Εντυπωσιακή απόκρουση για τον Αγκούσι στο 71' στο δυνατό σουτ του Ντουκάι ύστερα από εξαιρετική του ενέργεια.
Εντυπωσιακή απόκρουση στην άλλη εστία με τον Δίλαλο στο 83' να λέει "όχι" στο μακρινό δυνατό σουτ του Λυκούδη και στη συνέχεια να απομακρύνουν την μπάλα οι αμυντικοί του.
Το τελικό 0-3 θα επιτευχθεί στο 87' με τον Πολλάκη να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Κανάκη και τον τελευταίο μόνο απέναντι από τον Δίλαλο να έχει εύκολο έργο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτης και Θ. Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Σαρλάνης (46' ), Ξαξίρης, Σέρρας Π., Αντωνίου, Μπουγάς, Φραντζής, Ντουκάι, Σέρρας Μιλτ., Γαρμπής, Σταμένης, Αθηναίος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Δ., Μπενετάτος, Παπαναστασάτος Ν. (77' Μάρης), Λυκούδης, Πολλάκης, Κουμαριώτης, Πολλάτος Αλ., Κανάκης, Χαλιώτης, Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου