Τρίτη, Ιανουαρίου 21

Δ.Τ. Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Έκοψαν την πίτα τους ΑΣΚ και ΦΟΑ 
Με την ευχή να έχουν μία επιτυχημένη χρονιά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, ο ΑΣΚ του μπάσκετ και ο ΦΟΑ του βόλεϊ έκοψαν την Κυριακή το απόγευμα από κοινού την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου.

Δυο σωματεία με μεγάλη παράδοση στο χώρο του αθλητισμού στην Κεφαλονιά, ένωσαν για μία ακόμα φορά τις δυνάμεις τους, γεμίζοντας το κλειστό με μικρούς και μεγάλους αθλητές και από τα δύο φύλα. 
Τις πίτες (τρεις τον αριθμό) για λογαριασμό του ΑΣΚ έκοψε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου Θανάσης Μουϊκης, ενώ για τον ΦΟΑ ο πρόεδρος Χρήστος Τζούφης. Οι νικητές των τριών φλουριών, πήραν ως δώρο δυο μπάλες μπάσκετ και μία βόλεϊ. Μάλιστα το ένα εκ των φλουριών βρήκε ο παίκτης της ανδρικής ομάδας του ΑΣΚ Λευτέρης Κρητικός, ο οποίο πήρε και την μπάλα για να…   προπονεί τον γιό του! 
Ο ΦΟΑ, από την πλευρά του περιποιήθηκε τους φίλους του συλλόγου με μπουφέ με σνακς και ωραιότατο τσίπουρο. 
Πλήθος κόσμου στο κλειστό, αλλά και πολιτικών. Το παρών λοιπόν έδωσαν η βουλευτής του νησιού κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββαόγλου, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Σαμούρης, αλλά και μέλη των ΔΣ των δύο συλλόγων
Στο κλειστό βρέθηκαν επίσης και οι Εθελοντές Σαμαρείτες που προσφέρουν τις υπηρεσίες στα παιχνίδια του ΑΣΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου