Τρίτη, Ιανουαρίου 28

Τα σημάδια του άφησε ο εγκέλαδος και στους αθλητικούς χώρους..... κίνδυνος αναβολής της αγωνιστικής; (Φώτο)


Τα σημάδια που άφησε ο εγκέλαδος και στους αθλητικούς χώρους
Με του φακό του sportsthea θα σας δώσουμε μια εικόνα από την σημερινή κατάσταση σε αυτούς του Αργοστολίου.
Δεν θα πούμε αν είναι μικρό ή μεγάλο το πρόβλημα αφού για αυτό αρμόδιοι είναι οι ειδικοί και όχι εμείς. Εμείς μόνο θα μεταφέρουμε αυτά που είδαμε και ακούσαμε.
Για το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου:
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος όπως θα δείτε μέσα από τις φωτογραφίες παρουσιάζει κάποια σχισίματα στην βόρεια πλευρά, αλλά και μέσα ορισμένες καθιζήσεις. Όπως μας είπαν οι άνθρωποι του γηπέδου κρίθηκε ακατάλληλο για χρήση. Κατά τα άλλα εκτός από μια ελαφρά κλίση των κιγκλιδωμάτων και δυο τρεις ρωγμές για γυμνού οφθαλμού δεν φαίνεται κάτι άλλο.
Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»
Στο κλειστό γυμναστήριο δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό μόνο ένας φεγγίτης στην βορειοδυτική πλευρά του κλειστού έχει αποκαρφωθεί και στην είσοδο η πέργκολα η οποία έχει σπάσει και έχει αποκολληθεί ένα μαδέρι.
Επίσης μετά τις ισχυρές δονήσεις έχουν δημιουργηθεί κενά στην οροφή όπου εισέρχονται νερά στο παρκέ.
Επαναλαμβάνουμε ότι απάντηση για την υφιστάμενη κατάσταση τους αν είναι κατάλληλα ή όχι θα περιμένουμε από τους ειδικούς.
Να σημειώσουμε, όπως μας ανέφεραν οι εργαζόμενοι, οι παραπάνω αθλητικοί χώροι παραμένουν κλειστοί και δεν θα γίνονται προπονήσεις ή αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να ανακοινωθεί το πόρισμα.
Το Κολυμβητήριο δεν μπορέσαμε να το επισκεφτούμε αφού ήταν κλειστό.
Μετά τα παραπάνω υπάρχει ορατός κίνδυνος για την διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ιδιαίτερα της Α’ κατηγορίας αφού για το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουν ορισθεί να διεξαχθούν και τα πέντε της 14ης αγωνιστικής σε αυτό!
Στην περίπτωση που θα κριθεί ακατάλληλο, όπως είναι πολύ πιθανό,  θα υπάρξει αλλαγή έδρας των αγώνων ή αναβολή τους.
Για αυτό θα αναμένουμε την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. όταν θα έχει την ανάλογη ενημέρωση από την ΚΕΔΗΚΕ και μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών.
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ
 


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου