Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

Pre-Game 13ης αγωνιστικής Α' κατηγορίας


A'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Μέρα που δεν ευνοεί τους προληπτικούς η 13η.........
Όλοι ελπίζουν να μην αποδειχθεί "γρουσούζικη" !!
Στην Ιθάκη η πρωτοπόρος Α.Ε.Κ. που θέλει να συνεχίσει τα "κατορθώματα" της !!!!
Εικοσιμία-Σάμη..... στις Κεραμειές το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής 
Δυνατό ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτων
Κρύβει "παγίδες" το παιχνίδι Παγκέ-Φωκάτων
Οριακό παιχνίδι στα Τζανάτα για τους γηπεδούχους που φιλοξενούν τον Παλληξουριακό
Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε. Κεφαλληνίας
Το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική διόλου "βολική" για τους προληπτικούς
Όλα τα παιχνίδια κρύβουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο με τις ομάδες που αγωνίζονται για την είσοδο τους στην τελική 4αδα όσο και για αυτές που δίνουν τη δική τους "μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού τους.
Αυτή την αγωνιστική που αισίως φτάνει την 13η τα παιχνίδια  έχουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες στα ψηλά αλλά και στα χαμηλά "πατώματα" να ψάχνουν τρόπους να εξασφαλίσουν τα τρίποντα κάθε μία για τους δικούς της λόγους που δεν είναι άλλοι από την συμμετοχή τους στην 4αδα αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού!
"Ανίκητος" μέχρι τώρα ο Άννινος
Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής που όλοι θέλουν να μην είναι "γρουσούζικη" ανοίγει το Σάββατο το πρωί στο Βαθύ με την πρωτοπόρο και με το απόλυτο των 11Χ11 Α.Ε.Κ. να ταξιδεύει στο νησί για να μεγαλώσει τα ρεκόρ της και να συνεχίσει τον μοναχικό της δρόμο στην κορυφή διατηρώντας παράλληλα την βαθμολογική διαφοράς της από την Δεύτερη Εικοσιμία.
Στη συνέχεια και το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας τα Διλινάτα συγκρούονται με τον Α.Ο.Κ.Ι. με φόντο μια θέση στην 4αδα!
Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 26-1-14, όπου στις 3 μ.μ. σε ένα πολύ σπουδαίο όσο και σημαντικό παιχνίδι που διεξάγεται στις Κεραμειές η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Εικοσιμία φιλοξενεί την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Σάμη σε ένα πολύ ανοικτό ντέρμπι και τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη. Κάτι που αν πετύχει η γηπεδούχος τότε δύσκολα στη συνέχεια μπορεί κάποιος να της στερήσει την 2η θέση, αν συμβεί το αντίθετο, η Σάμη εκτός του ότι θα βρεθεί ένα βήμα πριν την τελική 4αδα θα μειώσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από την αντίπαλο της και θα μπορεί να σκέφτεται ακόμη και την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Αντίθετα μια ήττα μπορεί να θέσει τους Σαμικούς εκτός τετράδας μετά από πολλές αγωνιστικές.
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός σκέφτεται μόνο νίκη απέναντι στα αποδεκατισμένα Φωκάτα. Μια νίκη που μπορεί να τον βάλει στην τετράδα μετά από την αρχική του συμμετοχή σε αυτήν.
Τέλος στα Τζανάτα την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι Πρόννοι δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός της νίκης απέναντι σε έναν δυνατό Παλληξουριακό προκειμένου να βάλουν βάσεις για παραμονή στην κατηγορία. Όμως και οι Ληξουριώτες θέλουν μόνο νίκη αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα θα απολέσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την 4αδα.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχουν τα Ομαλά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 25-1-2014 ώρα 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κιόσης
Κων.
Μυρσίνιας Γ
Βαχλής Ι.
2.
Σάββατο 25-1-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.
Βουτσινάς
Αγγ.
Σπυράτος Α.
Αντωνάτος Γ.
3.
Κυριακή 26-1-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Ματιάτος
Διον.
Λυμπερόπουλος Θ.
Δουκάκς Κ.
4.
Κυριακή 26-1-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Βασιλόπουλος
Δημ.
Μενεγάτος Ε.
Αβάζαρος Χ.
5.
Κυριακή 26-1-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Κομητόπουλος
Παν.
Μουζακίτης Β.
Καπογιαννόπουλος Ι.
Η αναλυτική παρουσίαση των αγώνων
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
                    
Στο νησί του Οδυσσέα για νίκη και ρεκόρ η Α.Ε.Κ.
Ως είθισται τα παιχνίδια της Ιθάκης ανοίγουν την αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος. Έτσι και αυτή την αγωνιστική στις 11:00 του Σαββάτου στο Βαθύ, η Πρόοδος σε ένα πολύ δύσκολο για αυτήν παιχνίδι φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ..
Ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παλέψει για το καλύτερο αφού η διαφορά και η ποιότητα μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλη.
Οι πρωτοπόροι θα ταξιδέψουν στο Βαθύ με στόχο να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους φτάνοντας το εντυπωσιακό 12Χ12 παράλληλα με την ελπίδα να διατηρήσουν για μια ακόμη αγωνιστική ανέπαφη την εστία τους ώστε να καταγράψουν ένα νέο ρεκόρ φτάνοντας το στα 1080'!!!
Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορέσουν από αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Βέβαια οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών γίνονται ανασταλτικός παράγοντας για να ανέβει περισσότερο ο πήχης της επιδίωξης τους.
Θα απουσιάσουν οι Δευτεραίος, Λαγκαδάς, Τηλ. Τσιντήλας ενώ αμφίβολος για τον ίδιο λόγο είναι και ο Μπ. Ραυτόπουλος. Ακόμη θα απουσιάσει και πάλι ο Βρεττός.
Οι "κιτρινόμαυροι" του Αργοστολίου προέρχονται από νίκη 3-1 επί του Παλληξουριακού στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με πρόκριση στα ημιτελικά και όπως καταλαβαίνει κανείς η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών βρίσκεται στα "ύψη"!
Ο Σπ. Παπαδάτος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Αντωνόπουλο και Τανουσάι που είναι τραυματίες, όμως επιστρέφει μετά την τιμωρία του, το μεγάλο "όπλο" του ο Αλκη Κρούτη!
Οι "ροσονέρι" της Ιθάκης αντίθετα από μια ήττα 2-1 εκτός έδρας με τον Παγκεφαλληνιακό για το πρωτάθλημα στο Αργοστόλι, μια ήττα που "πόνεσε" όσο και πείσμωσε πολύ τους ποδοσφαιριστές τους μια και αυτή ήρθε στα τελευταία λεπτά.
Φαβορί: Φαβορί έτσι κι αλλιώς θεωρούμε ότι είναι οι φιλοξενούμενοι. Από εκεί και πέρα η Πρόοδος καλείται να δημιουργήσει την μεγάλη έκπληξη!!
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η "κιτρινόμαυροι" είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 5-0.
Διαιτητής: Ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Βαχλή Ι.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
                            
Διλινάτα-Α.Ο.Κ.Ι. "μάχη" για μια θέση στον "ήλιο" 
Σπάει "καρδιές" το ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Το απόγευμα, 3 μ.μ της ίδιας μέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής τα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν τον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και το πλασάρισμα των ομάδων στην τελική 4αδα.
Τα Διλινάτα μετά την πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα απέναντι στην πρωτοπόρο Α.Ε.Κ. και την πρόκριση τους στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου στα πέναλτι επί της Σάμης, δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά την εξάντληση τους από τον αγώνα αυτό, είναι αποφασισμένα να διεκδικήσουν αυτό το καθοριστικό τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο.Κ.Ι. με μια μέτρια μέχρι στιγμής παρουσία στο πρωτάθλημα προσπαθούν να βρουν τον καλό τους εαυτό και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι μπορούν να βρεθούν μέσα στις τέσσαρες καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στο τέλος της περιόδου αφού οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι αποτυχία για τους "μελανόλευκους" του Γ. Τζουγανάτου.
Την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μεν τη νίκη απέναντι στους ουραγούς Πρόννους 2-0 αλλά και πάλι η απόδοση τους ήταν μέτρια, ενώ την Τετάρτη πήραν την πρόκριση και αυτοί στα ημιτελικά μετά το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα στις Κεραμειές από τα Φωκάτα.
Με τους βαθμούς της νίκης λοιπόν απαραίτητους και στους δυο αναμένεται ένα μεγάλο παιχνίδι και οι δυο ομάδες θα "κονταροχτυπηθούν" για τη νίκη. Προβλέπουμε ένα πολύ δυνατό όσο και ποιοτικό παιχνίδι αφού κάτι τέτοιο χαρακτηρίζει και τις δυο ομάδες.
Μοναδικό και μεγάλο πρόβλημα για τα Διλινάτα είναι η απουσία λόγω τιμωρίας του αρχηγού της ομάδας Χρ. Τζωρτζάτου. Και ο Α.Ο.Κ.Ι. όμως έχει το δικό του πρόβλημα και ακούει στον Γιάννη Βουκελάτο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του αλλά στα ευχάριστα για τον Γ. Τζουγανάτο είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Τάσου Κλειτογιάννη μετά από πέντε αγωνιστικές αφού εξέτισε την ποινή του. 
Φαβορί: Κανείς δεν μπορεί να χρήσει την μια ή την άλλη ομάδα αφού είναι ένα κλασικό ντέρμπι με τους δυο "μονομάχους" να ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Παίζουν και τα τρία αποτελέσματα.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. είχε επικρατήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με σκορ 4-0!
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Α. και Αντωνάτο Γ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                    
Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει νίκη για να διεκδικήσει 4αδα
Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου θέλει τη νίκη απέναντι στα αποδεκατισμένα Φωκάτα για να μπει και πάλι σε τροχιά 4αδας μιας και η αγωνιστική μπορεί να συνδυάσει ευνοϊκά αποτελέσματα και βαθμολογικές ανακατατάξεις.
Οι "κυανόλευκοι" του Αργοστολίου με την ψυχολογία στα ύψη, έστω και αν στον αγώνα κυπέλλου με τον Οδυσσέα την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο δεν είχαν την πολύ καλή απόδοση, όμως η πρόκριση και μόνο φτάνει για αυτό, είναι πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν μια απαραίτητη για την πορεία τους νίκη.
Από την άλλη τα Φωκάτα τον τελευταίο καιρό "ταλαιπωρούνται" από πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών και αναμένεται να παραταχθούν και σε αυτό το παιχνίδι με λύσεις ανάγκης.
Το σίγουρο όμως για την συμπαθή αλλά και άτυχη σε πολλά παιχνίδια ομάδα του Μιχ. Αθηναίου είναι ότι και σε αυτό το παιχνίδι και παρά τις πολλές και σημαντικές της απουσίες θα δώσουν, όσοι έχουν απομείνει, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο και γιατί όχι να "κλέψουν" κάτι από αυτό!
Προβλήματα για τον Γ. Βασιλάκη δεν υπάρχουν αφού επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής της μιας αγωνιστικής τους οι Τούρλας και Ροζάριο και θα κατεβάσει "πάνοπλη" την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο το "τρίποντο".
Από την άλλη εκτός των γνωστών πλέον απουσιών (Πολυδωράτος-Αλεξάτος κ.λ.π.) προστίθενται ακόμη δυο σημαντικά προλήματα και είναι αυτά του τιμωρημένου Γαρμπή αλλά και του τραυματία "μικρού" της ομάδας Γ. Αθηναίου. Στα ευχάριστα η επιστροφή των Θ. Μάστορα και Σπ. Κόμητα.
Φαβορί: Ένα προβάδισμα θα δίναμε στους γηπεδούχους αφού οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με πολλά και πάλι προβλήματα. Δεν αποκλείουμε φυσικά και την έκπληξη!
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις Κεραμειές είχε επικρατήσει ο Παγκεφαλληνιακός με σκορ 2-3.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Δουκάκη Κ.
Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ      
                         
Το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει την 2η θέση αλλά και πολλά σε ότι έχει να κάνει με την 4αδα
Μεγάλο παιχνίδι και στις Κεραμειές την ίδια ώρα όπου η 2η του βαθμολογικού πίνακα Εικοσιμία φιλοξενεί τη Σάμη στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμη και τον κάτοχο της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου αλλά και να δημιουργήσει ανακατατάξεις στον πίνακα.
Οι γηπεδούχοι σοβαρά ενισχυμένοι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και με τις προσθήκες δυο ικανών ποδοσφαιριστών του Σπ. Αλεξανδράτου και Χρ. Φωκά παρουσιάζονται πολύ δυνατοί και σίγουρα θα είναι πολύ σκληρό "καρύδι" για κάθε αντίπαλο στη συνέχεια και στα playoffs. Βέβαια την προηγούμενη αγωνιστική καρδιοχτύπησαν με αντίπαλο τα Φωκάτα από τα οποία γλίτωσαν το "κάζο" τελευταία στιγμή και μάλιστα την ομάδα του Μ. Αθηναίου να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Αυτό φυσικά δε σημαίνει και τίποτα και ίσως να λειτουργήσει ως προειδοποιητικό "καμπανάκι" για αυτούς και να καταλάβουν ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος.
Οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής κάνουν ίσως την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν καταλαβαίνουν από έδρες και αντιπάλους και αυτό ίσως να ναι και το μυστικό των επιτυχιών τους, ένα μυστικό προσωπικό έργο Θ. Βουκελάτου.
Έτσι θα πάνε στις Κεραμειές να παίξουν αυτό που ξέρουν, με στόχο τη νίκη που θα τα κάνει φαβορί ακόμη και για την δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.
Η Σάμη θα πρέπει εκτός από την Εικοσιμία να "νικήσει" την κούραση από τον υπερπροσπάθεια του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τα Διλινάτα αλλά και την κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά από τον αποκλεισμό τους στην διαδικασία των πέναλτι.
Φαβορί: Ένα μικρό προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας αλλά και της κούρασης των αντιπάλων τους θα το δίναμε στους γηπεδούχους, όμως δεν αποκλείουμε κανένα αποτέλεσμα.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ε. και Αβάζαρο Χ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                         
Θέλουν νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής και 4αδας.....
Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν την συμμετοχή τους στην 4αδα
Τέλος την ίδια ώρα στα Τζανάτα και στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής οι Πρόννοι σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο μπορεί να καθορίσει και την τύχη τους στο πρωτάθλημα ή ακόμη και στην Α' κατηγορία φιλοξενούν τον Παλληξουριακό.
Έναν Παλληξουριακό δυνατό και αποφασισμένο να περάσει από τα Τζανάτα προκειμένου να έχει ελπίδες συμμετοχής στην τελική 4αδα.
Οι Πρόννοι στην τελευταία τους "έξοδο" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. γνώρισαν μεν την ήττα με σκορ 2-0 όμως μπορούν να κρατάνε την καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση τους. Μια εμφάνιση που έδωσε ελπίδες ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία και την επόμενη περίοδο.
Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού προέρχονται από ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική ενώ την Τετάρτη σε έναν διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα για το τοπικό κύπελλο ηττήθηκαν 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ.. Ήταν μια ήττα που δεν αλλάζει τίποτε από τους στόχους των φιλοξενούμενων και απλά κρατάνε και αυτοί την αρκετά καλή τους εμφάνιση.
Πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία λόγω τιμωρίας του Κυριάκου Στάβερη.
Για τον νέο τεχνικό του Παλληξουριακού Διον. Λιονάτο εκτός από τον τραυματία Μαυροειδή δεν έχει να λύσει κάποιο άλλο πρόβλημα.
Φαβορί:Δύσκολα εδώ θα ξεχωρίσουμε το φαβορί θεωρούμε ότι όλα μπορούν να συμβούν.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν επικρατήσει εύκολα οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού με σκορ 4-0.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους Μουζακίτη Β. και Καπογιαννόπουλο Ι. 

 Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
33
11
11
0
0
43
00
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
28
11
9
1
1
30
06
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
22
11
7
1
3
16
13
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
20
11
6
2
3
21
13
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
19
11
6
1
4
20
16
6.
Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
19
11
6
1
4
21
14
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
15
10
5
0
5
20
16
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
08
11
2
2
7
11
28
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
06
11
2
0
9
09
23
10.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
03
11
1
0
10
03
27
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
03
11
1
0
10
10
49
 
Η επόμενη αγωνιστική 14η (1-2/2-2014)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου