Πέμπτη, Ιανουαρίου 23

Επέστρεψαν το βαθμό στο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας


Με... ένα γύρο καθυστέρηση, η ΚΟΕ έκανε δεκτή την έφεση του ΝΑΟΚ και του επέστρεψε τον πόντο, που του είχε, αρχικώς, αφαιρέσει, επ’ αφορμή της αναβολής- μηδενισμού της πρεμιέρας, με ΠΑΟΚ.
Να τη και η καλή η είδηση για ΝΑΟΚ... Τον πόντο που, σε πρώτο χρόνο, του είχε αφαιρέσει, επ’ αφορμή του μηδενισμού του στην πρεμιέρα της φετινής Α1, με τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στον ΝΑΟΚ η ΚΟΕ!
Σύμφωνα με χθεσινό (Τετάρτη, 22/1) δημοσίευμα της ιστοσελίδας waterpololive.gr, η Ομοσπονδία, στο τελευταίο της ΔΣ, τη Δευτέρα (20/1), έκρινε ότι αδίκως (και δίχως να προβλέπεται) αφαιρέθηκε ο πόντος από την κερκυραϊκή ομάδα, μετά τη ματαίωση του ματς - η γνωστή ιστορία με τη ύπαρξης άδειας λειτουργίας του «Ποσειδωνίου», το οποίο και είχε δηλωθεί ως έδρα. Ρεπορτάζ, που επιβεβαιώθηκε μέχρι... κεραίας, λίγη ώρα αργότερα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζουμε ότι, επί του θέματος, ο ΝΑΟΚ είχε υποβάλει εγκαίρως έφεση. Της οποίας, η σημερινή εξέλιξη, αποτελεί την, επί της ουσίας, δικαίωση.
Το επίσημο σκεπτικό; «Ότι η απόφαση αφαίρεσης του βαθμού μετά το μηδενισμό, δεν είχε διευκρινιστεί στην Ειδική Προκήρυξη όταν διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας, αλλά επεξηγήθηκε αμέσως μετά την τέλεση της 1ηςαγωνιστικής». Με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΕ να προσθέτει πως «σημειωτέον, το ΔΣ επελήφθη μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στην οποία έκρινε εαυτόν αναρμόδιο και δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013».
Μ’ αυτόν τον πόντο στο σακούλι, ο ΝΑΟΚ φθάνει τους 10 πόντους συγκομιδής, μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και το σώσμα του α’ γύρου. Αποκτώντας μια επιπλέον, πολύτιμη ανάσα στη «μάχη» του για εξασφάλιση της παραμονής.
http://www.corfusports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου