Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Σπάνε τα "κοντέρ" οι "κιτρινόμαυροι του Αργοστολίου


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  0-4
                    
Ούτε η Πρόοδος κατάφερε να σταματήσει την τρελή πορεία της Α.Ε.Κ.
"Ανίκητος" για 1080'!!!! ο Άννινος!!!
Σήμερα Σάββατο 25/01/2014 και ώρα 11:00  στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης, άνοιξε η αυλαία της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με το παιχνίδι ανάμεσα σε Προόδο και ΑΕΚ. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές καθώς έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε αρκετό αέρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Πρόοδος παρουσιάστηκε ελλιπής λόγω των γνωστών τραυματισμών βασικών μονάδων της ομάδας καθώς και της απουσίας μικρού σε ηλικία παίχτη με αποτέλεσμα  να ξεκινήσει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς και αρκετά άτυχη κατά την διάρκεια του αγώνα χάνοντας Ηλιόπουλο και Παπαδόπουλο λόγω τραυματισμών.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατέβηκε πάνοπλη και στηριζόμενη στην αριθμητική της υπεροχή καθώς επίσης στην ποιότητα των παιχτών και στο καταπληκτικό passing game κατάφερε από το ημίχρονο να καθαρίσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας  τέσσερα  γκολ ενώ δημιούργησε πάρα πολλές και όμορφες φάσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 9’ Γκοοοοολ
Μετά από κάθετη πάσα του Κρούτη ο Κούκλης βγαίνει μόνος απέναντι από τον Τσιντήλα σουτάρει με τον δεύτερο να αποκρούει με το πόδι, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τελικά να καταλήγει στην εστία των γηπεδούχων ανοίγοντας στο σκορ για τους 'κιτρινόμαυρους"  δημιουργώντας το 0-1.
Στο 13’ ο Σπανός αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει με τον Τσιντήλα να εκτινάσσετε και να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 17’ ο Στεφανάτος μετά από ωραία πάσα του Μπαζάρογλου βρίσκετε μόνος του μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, απέναντι από τον Τσιντήλα, σουτάρει με τον δεύτερο να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνει τον κίνδυνο ο Βασιλάκης. 
Στο 19’ Γκοοοοολ
Σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Προόδου από τον Κρούτη ο Μπαζάρογλου κατεβάζει την μπάλα με το στήθος, σουτάρει απευθείας μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Τσιντήλα πετυχαίνοντας το 0-2 για την ΑΕΚ.
Λίγο μετά, στο 29’ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Προόδου ο Μπαζάρογλου κατεβάζει την μπάλα πλασάρει από αρκετά πλάγια θέση αλλά ο Τσιντήλας θα μπλοκάρει.
32’ ο Κρούτη εκτελεί το φάουλ τρια περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Προόδου αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Προόδου σε μία δύσκολη επέμβαση στη δεξιά του γωνία.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό Γκοοοοοολ
Συγκεκριμένα στο 33’ αντεπίθεση για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου και τον Κόμητα να πραγματοποιεί την σέντρα και τον Χασάη να πετάγεται και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα της Προόδου για τρίτη φορά και το 0-3 για την ΑΕΚ, φάση στην οποία οι παίχτες της Προόδου διαμαρτύρονται έντονα για off side.
Στο 38’ ένα ωραίο σουτ από τον Κόμητα το οποίο αποκρούει όμορφα  για ακόμη μια φορά ο Τσιντήλας.
Στο 43’  οι αμυντικοί της Προόδου σταματούν νομίζοντας ότι ο Μπαζάρογλου είναι off side με τον τελευταίο να πλασάρει τελείως μόνος τον Τσιντήλα στη γωνία του πραγματοποιώντας το 0-4 για τους φιλοξενούμενους. 
Αυτό είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 73’ ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ από τον Εμιλιάνο  αναγκάζει τον Τσιντήλα να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση στην γωνία του.
Στο 91’ ο Τσιντήλας για ακόμη μια  φορά πραγματοποιεί μια απόκρουση με το πόδι σε σουτ του Κόμητα.
Διαιτητής: Ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Βαχλή Ι.
Α.Ο. Πρόοδος:(Διαμαντάτος Ν), Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Α. (Αναστασόπουλος Δ.), Βασιλάκης Γ., Πρεβεζιάνος Β., Τσίρος Α., Τσάμης Η., Ηλιόπουλος Χ. (Χάνος Κ), Qorraj R, Αρταβάνης Δ.
ΑΕΚ: (Παπαδάτος Σ), Άννινος, Στεφανάτος, (Κουλάκης), Σπανός, Κουκλής, Λούλουδας, Ψάλτης, Κόμητας, Κρούτη, Χασάη (Ζαμπαύτης), Εμιλιάνο, (Θωμάς), Μπαζάρογλου Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου