Πέμπτη, Ιανουαρίου 23

Έκλεισε το διεθνές φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Κορέα για τις 5 Μαρτίου


Την Νότια Κορέα θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα στον πρώτο φιλικό αγώνα ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Η αντίπαλος της Εθνικής έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κληρώθηκε να αγωνιστεί στον 8ο όμιλο με το Βέλγιο, την Αλγερία και την Ρωσία. Την παρουσία της στην τελική φάση εξασφάλισε συμμετέχοντας σε δύο προκριματικές φάσεις της ασιατικής ζώνης, την 3η και την 4η. Στην 3η προκριματική φάση τερμάτισε επικεφαλής του 2ου γκρουπ (Λίβανος, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και στην 4η τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου γκρουπ (Κατάρ, Λίβανος, Ουζμπεκιστάν, Ιράν).
Η Νότιος Κορέα, που καταλαμβάνει την 53η θέση στο FIFA Coca-Cola Ranking, έχει παίξει στο παρελθόν σε οκτώ Μουντιάλ και σημείωσε την καλύτερη επίδοση το 2002, οπότε έφτασε μέχρι τον ημιτελικό γύρο της διοργάνωσης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει δύο φορές το Ασιατικό Πρωτάθλημα (1956, 1960).
http://www.epo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου