Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

Δυσκολεύει πλέον ο στόχος της παραμονής... Νέα ήττα 14-4 από τον ΠΑΟΚ (φώτο)


Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΠΑΟΚ  4 - 14
Κάθε αγωνιστική ολοένα και περισσότερο στενεύουν τα περιθώρια της παραμονής του Ν.Ο.Α. στην Α1 κατηγορία, κάτι αναμενόμενο παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε, αφού τα γεγονότα του καλοκαιριού δημιούργησαν μια άσχημη κατάσταση στον Όμιλο που τελικά τον οδήγησαν σε αυτή την θέση.
Έτσι ούτε η 15η αγωνιστική με αντίπαλο τον εντυπωσιακό φέτος ΠΑΟΚ δεν έμελλε να είναι η ημέρα που θα ξαναέφερνε χαμόγελα στην ομάδα αλλά θα έσπαγε και το «ρόδι» με την πρώτη της νίκη.
Και πώς να το καταφέρει άλλωστε αυτή η ομάδα όταν αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, «ξεσπιτωμένη» και μόνη αφού όλοι την ξέχασαν πολύ γρήγορα, ξέχασαν τα «κατορθώματα» της. Λες και αυτή η ομάδα δεν μας έκανε περήφανους. Τι να πεις!!!! 
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η ομάδα της θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη και εκτός του πρώτου οκταλέπτου (1-2) κυρίαρχη του αγώνα επικράτησε τελικά εύκολα με σκορ 14-4 και βλέπει τον στόχο της για την κατάληψη της 3ης θέσης να γίνεται ακόμη πιο εφικτός.
Από την άλλη όπως προαναφέραμε η ομάδα του νησιού μας δύσκολα στη συνέχεια μπορεί να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα με τον υποβιβασμό της να φαντάζει σχεδόν σίγουρος. Άλλωστε επτά αγωνιστικές απέμειναν όλες κι όλες.
Την επόμενη αγωνιστική (16η) ο Ν.Ο.Α. φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στον Πειραιά.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 2-6, 1-4, 0-2.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Φανός, Κοκκίνης, Δαμδημόπουλος 1, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς, Κατσιγιάννης, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος 2, Καστανάκης, Μπελέρης 1, Λέντζος.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Κόχειλας Ι., Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1, Βογιατζόγλου 5, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας 4, Σολανάκης 3.
Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου