Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26

Στο Ληξούρι ο τελικός του τοπικού κυπέλλου ;


Μια πρόταση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη για την διεξαγωγή του τελικού του τοπικού κυπέλλου στο πολύπαθο Ληξούρι βρήκε απόλυτα σύμφωνο το Δ.Σ. της διοργανώτριας η οποία απέστειλε έγγραφο στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση προκειμένου να διενεργήσει τα δέοντα και να είναι εφικτή η διοργάνωση του. 
Μάλιστα τα έσοδα προτείνουν να διατεθούν στην ίδια  περιοχή για αθλητικούς σκοπούς!
Σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση που πρέπει να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους.
Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι υλοποιήσιμη από την στιγμή που το γήπεδο του Αγίου Αντωνίου έχει κάποια θέματα!
Η απάντηση του πρέπει να δοθεί μέχρι 4 Μαρτίου 2014 προκειμένου να είναι εντός των ημερομηνιών της διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα.
Ας δούμε τι λέει ακριβώς το έγγραφο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. προς τον Δήμο:
«Κύριε Δήμαρχε,
Το  Δ.Σ της ΕΠΣΚΙ σε ένδειξη συμπαράστασης στην επαρχία Πάλλης αποφάσισε  ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ του κυπέλου της ΕΠΣΚΙ περιόδου 2013-2014, να γίνει στο ΛΗΞΟΥΡΙ, στο Δημοτικό Στάδιο του Αγ. Αντωνίου. Τα έσοδα του Τελικού θα διατεθούν με απόφαση του Συμβουλίου μας στην επαρχία αυτή και για αθλητικούς σκοπούς, δηλαδή όπου τελικά αποφασίσει το συμβούλιο μας.
Για να γίνει όμως αυτό υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις:
1) Να δοθεί εντολή στην επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών χώρων να αδειοδοτήσει ΑΜΜΕΣΑ το γήπεδο.
2) Να παραχωρηθεί από την ΔΗΜΟ προς χρήση στην ΕΠΣΚΙ για τον τελικό του κυπέλλου.
3) Να φύγουν τώρα οι σκηνές  στον Άγιο Αντώνη.

Για την υλοποίηση αυτής μας της απόφασης, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε εάν συμφωνείτε και αν είναι εφικτή η δρομολόγηση των προϋποτιθεμένων μέχρι τις 4 Μαρτίου 2014, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της ανωτέρω εκδήλωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου