Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20

Επιστολή Δημάρχου στον Β. Μαρινάκη:Άπειρα ευχαριστώ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.


Αγαπητέ Β. Μαρινάκη,
Πάντα με τιμούσε η φιλία με τον αείμνηστο πατέρα σου και πάντα πίστευα ότι εσύ θα είσαι ένας άξιος συνεχιστής της μεγάλης ιστορικής του πορείας που τον κατέγραψε στη λίστα των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Σήμερα με την πράξη σου αυτή αποδεικνύεις όλα όσα πίστευα εγώ, αλλά και μαζί με μένα πιστεύω η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Εκπροσωπώντας ολόκληρο τον λαό της Κεφαλλονιάς σου εκφράζω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μαζί με αυτό θέλω να γνωρίζεις ότι, η Κεφαλονίτικη φυλή δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ενέργειά σου και θα παραμείνει για πάντα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μας.
Οι Κεφαλονίτες ξέρουν να τιμούν και έχουν μάθει να αναγνωρίζουν όλους όσοι στις δύσκολες στιγμές στέκονται δίπλα τους και αλληλέγγυοι μαζί τους.
Αγαπητέ Βαγγέλη,
Μόλις τα πράγματα ομαλοποιηθούν, θα είναι τιμή μου να προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας να αποφασίσει σε μία από τις επισκευασθείσες πτέρυγες των σχολείων μας να της δοθεί το όνομα «ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ» είτε «ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και να σε καλέσουμε εδώ να την εγκαινιάσουμε μαζί.
Άπειρα ευχαριστώ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.

                                                                Με τιμή,
                                                                               Αλέξανδρος Παρίσης
                                                                              Δήμαρχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου