Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Με το δεξί ξεκίνησαν οι ομάδες της 8ης περιφέρειας στο Ξυλόκαστρο (φωτο)


Αυλαία σήμερα των αγώνων της Β’ φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων με την 8η περιφέρεια (μετέχουν οι Ενώσεις Αχαΐας-Ηλείας-Αιτωλοακαρνανίας-Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Ζακύνθου) να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις απέναντι στην 9η  (μετέχουν οι Ενώσεις Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας) στο ουδέτερο γήπεδο του Ξυλοκάστρου.
ΠΑΙΔΕΣ
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 9η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 4-1
Πρώτος χρονικά και ώρα 13:00 ξεκίνησε ο αγώνας των παιδικών ομάδων των δυο περιφερειών με την περιφέρεια μας να επικρατεί εύκολα των αντιπάλων της με σκορ 4-1 αφού σε όλη τη διάρκεια του ήταν καλύτερη και η νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη.

Στην αποστολή συμμετείχαν και δυο εκπρόσωποι μας ο Βαγγέλης Πετεινάτος των Διλινάτων και ο Λευτέρης Καλαφάτης του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, οι οποίοι όμως δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.
Τα γκολ πέτυχαν οι:
Σουρανής στο 10’ 1-0.
Ατζουλάς στο 14’ 2-0.
Σουρανής στο 65’ το 3-0.
Ο Σαρδέλης θα μειώσει στο 72’ σε 3-1.
Το τελικό σκορ θα «σφραγίσει» ο Τσιριγώτης στο 78’ σε 4-1!
Διαιτητής η κ. Ελένη Λαμπαδαρίου με βοηθούς τους κ. Σπ. Μιχελή και την κ. Παν. Κουτσουμπού.
Οι συνθέσεις
8η Περιφέρεια: Γιαννόπουλος, Σταμούλης (70' Μπακαδήμας), Καφεντζής, Χριστόπουλος, Ντόβας, Αντζουλάς, Σουρανής, Ρούνης (56' Δρόσος), Τσιριγώτης, Μάλλιαρης, Τσουκαλάς (66' Αλομπισάτ).
9η Περιφέρεια: Μαυρογιάννης, Συρμπόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Στούμπος, Σκάντζος (41' Σαλοδημήτρης), Μαντζώρος, Φωτόπουλος, Σέρφας, Κανελλόπουλος, Γλέζος (47' Σαρδέλης) Αντωνόπουλος (41' Αντεμάϊ).
ΝΕΟΙ
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 9η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 2-1
Αμέσως μετά τον αγώνα των παιδικών ομάδων και ώρα 15:00 αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ξυλοκάστρου τέθηκαν οι Νέοι των δυο περιφερειών.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στη δύναμη, με την περιφέρεια μας να παίρνει μια δίκαιη όσο και σημαντική νίκη αφού στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη καταφέρνοντας μάλιστα την ανατροπή. 
Τα γκολ πέτυχαν οι:
Κυρέζης στο 31’ 0-1.
Μπίτρας στο 34' ισοφάρισε σε1-1.
Ο Μπίτρας και πάλι στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα πετύχει το 2-1.
Στην αποστολή συμμετείχαν και εδώ δυο εκπρόσωποι μας ο Νίκος Αντωνίου  και ο Κώστας Χρηστάτος με τον δεύτερο να περνάει αλλαγή στο 70' και να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 9η περιφέρεια είχε δοκάρι σε σουτ του Σταματόπουλου στο 3’.
Διαιτητής ο κ. Σπύρος Μιχελής με βοηθούς τις κ. Ελ. Λαμπαδαρίου και Παν. Κουτσουμπού. 
Οι συνθέσεις
8η Περιφέρεια: Δημόπουλος, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος (53' Σπυρόπουλος), Λεγάτος, Τασσιούλης (46' Ανδρεόπουλος), Χρυσικός, Αυγέρης (70' Χρηστάτος), Μπίρμπας, Μπίτρας.
9η Περιφέρεια: Εξαρχάκος, Παπαδόπουλος, Νούλας, Κορνέζος, Σπηλιώτης, Καρανάσιος, Λέγκος, Μάλαμας, Κυρέζης, Δόρης, Σταματόπουλος. 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου