Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

Γκολ ανθρωπιάς από τους Κεφαλονίτες Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

Ένα διαφορετικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές για μια ακόμη φορά να δείχνουν την ευαισθησία τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο τους.

Αυτή την φορά έπαιξαν μπάλα για τους σεισμοπαθείς του Ληξουρίου (υπήρξε και αντιπροσωπεία) με τις δυο μικτές ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο «νικήτριες». Είχαν πετύχει πολλά γκολ ανθρωπιάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο τους που είχε την ανάγκη τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει, αποδεικνύοντας εκτός από το ταλέντο τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Κοντά σε αυτές και οι ομάδες των «μικρών» ποδοσφαιριστών από όλη την Κεφαλονιά που έδωσαν και αυτές τον δικό τους αγώνα για τον ίδιο σκοπό και παρά την μικρή τους ηλικία απέδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι τέτοιες ενέργειες και ότι μπορούν να δίνουν την βοήθεια και την συμπαράσταση τους σε συνανθρώπους τους όταν την έχουν ανάγκη. 
Και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ηλικία αφού παράλληλα στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι το γήπεδο και το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο «σχολείο» με μεγάλους «δασκάλους».
Σκορ δεν θα κρατήσουμε αφού διόλου κάτι τέτοιο δεν ενδιαφέρει. Αυτό όμως που θα κρατήσουμε είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης δήλωσαν και πάλι παρόν με σκοπό να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό με το οποίο θα προμηθευτούν και άλλα είδη και θα παραδώσουν άμεσα στους συμπατριώτες μας σεισμοπαθείς του Ληξουρίου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, στον κόσμο που ανταποκρίθηκε αλλά κυρίως σε αυτούς που είχαν την ιδέα της διοργάνωσης δηλαδή τον προπονητή της Εικοσιμίας Δημήτρη Ζησιμάτο και τους ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας Σπύρο Αποστολάτο-Κώστα Κουμαριώτη αλλά και αυτόν του Ηρακλή Πρόννων Λεωνίδα Βανδώρου.

Να πούμε εδώ ότι στον χώρο είχε στηθεί πόστο κρέπας, από την  εταιρία  “Crepaland” όπου τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.
Επίσης είχε εξασφαλιστεί χορηγία από του Μύλους «Παπαφίλη»  για μισό τόνο αλεύρι σε μονόκιλες συσκευασίες.
Από το γήπεδο μετέδιδε ζωντανά την όλη εκδήλωση ο “Kiss - fm” 100.6 καθ’ όλη τη διάρκεια της και μέσα από το internet σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ SPORTSTHEA ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου