Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Πολύ όμορφη η σημερινή γιορτή της Εικοσιμίας (φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο καφενείο της Κλειώς στα Βλαχάτα η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εικοσιμίας που όπως είπε και ο κ. Γιάννης Λυκούδης έγινε με αρκετή καθυστέρηση λόγω των σεισμών.
Σε σύντομο χαιρετισμό τους οι κ.κ. Γιάννης Λυκούδης εκ μέρους του Δ.Σ. και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζησιμάτος συνεχάρησαν τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε η ομάδα να έχει μια ξεχωριστή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και είναι προϊόν των επιτυχιών της.

Στη συνέχεια μίλησε και ο τέως πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΠΣ.Κ.Ι. κ. Ηλίας Κουρκουμέλης ο οποίος ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για την ομάδα, ενώ και αυτός εξήρε το άριστο οικογενειακό κλίμα στην ομάδας. Παραβρέθηκε σύσσωμο το ανδρικό τμήμα της ομάδας, μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί φίλοι.
Στη συνέχεια την πίτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Λιοσάτος. Το πρώτο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στον πρόεδρο της Εικοσιμίας κ. Κώστα Μικελάτο που βρίσκεται εκτός νησιού αντιμετωπίζοντας ένα μικρό πρόβλημα υγείας και όλοι ευχήθηκαν να το ξεπεράσει γρήγορα και να ξαναβρεθεί ανάμεσα τους.
Τυχερή της βραδιάς η φίλη της ομάδας Αλεξάνδρα κερδίζοντας παράλληλα και το δώρο που ήταν ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσι.
Εμείς να ευχηθούμε στην ομάδα της Εικοσιμίας Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και στον φίλο πρόεδρο της Κώστα Μικελάτο γρήγορα και δυνατός κοντά μας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου