Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26

Στα "σαλόνια" της Super League....


Κλήσεις σε απολογία–26η αγωνιστική

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την  Πέμπτη 27/02/2014 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 26η Αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Απόλλων, Σ. Βελλή (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Σ. Βελλή στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Πανιώνιος.
 * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 Β) ΠΑΕ Αρης, Ν. Κακογλου (προπονητή), Κ. Μπιμπισιδη (εκπρόσωπο), Ν. Γιάγκου (Γυμναστή), Δ. Μποτζόρη (φυσικ/πευτή), Δ. Μπουγιουκλή (διερμηνέα), Χ. Σκόρδα (πρόεδρο): διότι: «Στο 80΄λεπτό του αγώνα με την κατακύρωση τέρματος της γηπεδούχου ομάδας από τον Α΄ βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση και σύρραξη των ποδοσφαιριστών, του πάγκου των αναπληρωματικών και του έξτρα πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με στόχο τον Α΄ βοηθό. Κατά τη διάρκεια της σύρραξης προπηλάκισαν και έσυραν τον βοηθό ως τα κιγκλιδώματα του αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησαν παράγοντες από τον πάγκο της εγκαλουμένης. Για 5΄λεπτά επικρατούσε  πανικός ενώ ο διαιτητής, η αστυνομία και παράγοντες της εγκαλουμένης κατάφεραν να τους αποκρίνουν όλους. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και μαζί με τους βοηθούς του μετέβησαν στα  αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο», καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Κακογλου, Μπιμπισιδη, Γιάγκου, Μποτζόρη, Μπουγιουκλή, Σκόρδα στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ. 
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/2/2014 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ Αριθ. Πρωτ. 1003/2/489/8-ξ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου