Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

EURO 2016: Δηλώσεις Σάντος, Σαρρή, Φύσσα


Μετά τη διενέργεια της κλήρωσης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 οι Φερνάντο Σάντος, Γιώργος Σαρρής και Τάκης Φύσσας μίλησαν για τα αποτελέσματά της στο epo.gr.
Φερνάντο Σάντος: Όπως και τις προηγούμενες φορές δεν πρόκειται να μιλήσω ούτε για εύκολη, ούτε για δύσκολη κλήρωση. Η Ελλάδα ήταν για άλλη μια φορά στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά και αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Τα πάντα φαίνονται μέσα στο γήπεδο στους αγώνες, όπου πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Δεν έχει καμία σημασία ότι θα παίξουμε και πάλι με τη Ρουμανία, την οποία αντιμετωπίσαμε στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτοί θα είναι διαφορετικοί αγώνες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Και οι άλλες ομάδες που είναι στον όμιλο είναι επικίνδυνες και τις σεβόμαστε απόλυτα.
Γιώργος Σαρρής: Μετά την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ελπίζουμε ότι και το 2016 θα κατορθώσουμε να βρεθούμε στα τελικά της Γαλλίας. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία σχολιασμού της κλήρωσης, αφού αυτό που μετράει είναι η παρουσία και απόδοση των παικτών στους αγωνιστικούς χώρους. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτιμώ ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πάλι, μοιράζοντας χαρά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ευρισκόμενοι στα τελικά μια μεγάλης διοργάνωσης.

Τάκης Φύσσας: Καλούμαστε ως Εθνική Ομάδα για άλλη μια φορά να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας. Οι παίκτες μας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν ώστε να φανεί η αξία τους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν αποδείξει σαφέστατα την ανθεκτικότητά τους στον υψηλό διεθνή ανταγωνισμό και εκτιμώ πως το ίδιο θα πράξουν και τώρα. Ελπίζουμε ότι σε δύο χρόνια θα είμαστε, όπως και τώρα για την κλήρωση, στη Γαλλία ως μία από τις φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
http://www.epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου