Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Pre game ημιτελικών αγώνων κυπέλλου


ΤΟΠΙΚΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ
Μετά από έναν και πλέον μήνα και μετά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν οι πρόσφατοι σεισμοί στις αθλητικές υποδομές, οι ομάδες επανέρχονται στις επίσημες υποχρεώσεις των τοπικών διοργανώσεων αφού το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι ημιτελικοί αγώνες του τοπικού κυπέλλου στο γήπεδο των Κεραμειών.
Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ!
Η αναβολή για μια ακόμη εβδομάδα της διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων ήταν επιβεβλημένη από την διοργανώτρια αφού τα χρονικά περιθώρια για να δηλωθεί η κυπελλούχος ομάδα είχαν στενέψει επικίνδυνα και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μην συμμετέχει ο εκπρόσωπος μας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών που πλέον περνάει στην Ε.Π.Ο.. Έτσι ορίσθηκαν οι ημιτελικοί.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 1-3-2014 ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Κομητόπουλος
Παν.
Βουτσινάς Α.
Γασπαράτος Γ.
2.
Κυριακή 2-3-2014 ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ε.Κ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Βασιλόπουλος
Δημ.
Βουτσινάς Α.
Κομητόπουλος Π.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                              
Κόβει την ανάσα η μεγάλη "μάχη" του Σαββάτου
Θα παλέψουν σκληρά Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτα για το ένα "εισιτήριο" του τελικού
Το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών ανοίγει η αυλαία των αγώνων της ημιτελικής σειράς με το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα.
Και οι δυο ομάδες έχουν σαν βασικό στόχο φέτος την είσοδο τους στον τελικό και στην μεγάλη γιορτή του δικού μας ποδοσφαίρου κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε και να αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 
Ένα παιχνίδι που κατά την άποψη μας θα κριθεί στη δύναμη, την φρεσκάδα, τον ενθουσιασμό, το θέλω των παικτών των δύο ομάδων και λιγότερο σε τεχνικές, τακτικές και συστήματα. Άλλωστε οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.
Αυτό βέβαια που θα είναι ντεζαβαντάζ και για τους δυο είναι η μεγάλη χρονικά αποχή από επίσημα παιχνίδια αλλά και η ελλιπής τους προετοιμασίας.
Προβλήματα στις ομάδες υπάρχουν αρκετά ο Σπ. Αλυσανδράτος δεν θα έχει στη διάθεση του τους δυο φοιτητές, τον Αντ. Ψαριανό και Σταμ. Δούκα, ενώ στα ευχάριστα η επιστροφή των Κ. Τζωρτζάτου και Β. Λάσκαρη. Από την άλλη ο Γ. Τζουγανάτος δεν υπολογίζει στον Π. Πλατανίτη που είναι εκτός Κεφαλονιάς, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την χρησιμοποίηση η όχι του Βαγγ. Σπανού. Όμως και οι δυο θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για να «κλέψουν» το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να καταφέρουν τη νίκη.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Α. και Γασπαράτο Γ.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι τον ημιτελικό:
Ο Α.Ο.Κ.Ι. απέκλεισε Ηρακλή και Φωκάτα
1η φάση: Τον Ηρακλή εντός 4-0 και ήττα εκτός 1-2
2η φάση: Τα Φωκάτα με ισάριθμες νίκες εντός και εκτός και το ίδιο σκορ 3-0.
Τα Διλινάτα απέκλεισαν τα Ομαλά και τη Σάμη.
1η φάση: Τα Ομαλά με ισάριθμες νίκες εντός και εκτός και σκορ 2-0.
2η φάση: Τη Σάμη με ισοπαλία 0-0 στον πρώτο αγώνα ενώ στον δεύτερο στα πέναλτι με σκορ 4-2 (κ.α. και παράταση και εδώ 0-0).
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                    
Φαβορί η Α.Ε.Κ........ για την μεγάλη έκπληξη ο Πάγκε που θέλει ιδιαίτερη προσοχή!!!
Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο με την Α.Ε.Κ. φαβορί και τυπικά γηπεδούχο να φιλοξενεί τον περυσινό κάτοχο Παγκεφαλληνιακό.
Και εδώ ισχύουν ότι και για το ζευγάρι της προηγούμενης ημέρας σχετικά με το πόσο κατάλληλα προετοιμασμένες θα παρουσιαστούν οι ομάδες αλλά και σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται μιας και η αποχή από τις προπονήσεις αλλά και τις επίσημες διοργανώσεις είναι πολύ μεγάλη.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Σπ. Παπαδάτου θέλουν να πάρουν την πρόκριση για να κλείσουν θέση στον τελικό και να πετύχουν τον έναν από τους δυο φετινούς τους στόχους.
Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» του Γ. Βασιλάκη συγκινησιακά φορτισμένοι από το θάνατο του προέδρου τους θα κατέβουν με στόχο να δημιουργήσουν την έκπληξη ώστε να βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό αφιερώνοντας παράλληλα μια μεγάλη πρόκριση στον πρόεδρο τους που έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού.
Αγωνιστικά προβλήματα και εδώ στις ομάδες υπάρχουν. Ο Σπ. Παπαδάτος δεν υπολογίζει τον τραυματία Φατ. Τανουσάι και τον Γ. Κουλάκη που είναι εκτός νησιού, ενώ ο Γ. Βασιλάκης ψάχνει τρόπο να καλύψει το μεγάλο κενό του τραυματία Θαν. Τούρλα αλλά και των Κοτίνη, Κουλουμπή για τον ίδιο λόγο. Ωστόσο οι δυο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα «όπλα» για να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο της σειράς και τη συμμετοχή τους στον τελικό.
Φαβορί: Η Α.Ε.Κ. είναι το φαβορί αλλά ο Παγκεφαλληνιακός κατεβαίνει για την έκπληξη και τη διατήρηση των σκήπτρων της περυσινής του κατάκτησης.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Α. και Κομητόπουλο Π.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι τον ημιτελικό:
Α.Ε.Κ. απέκλεισε Εικοσιμία Παλληξουριακό.
1η φάση: Την Εικοσιμία εντός 3-1 και ισοπαλία εκτός 1-1.
2η φάση: Τον Παλληξουριακό με ισάριθμες νίκες εντός 8-1 και εκτός με σκορ 3-1.
Ο Παγκεφαλληνιακός απέκλεισε τις δυο Ιθακήσιες ομάδες, την Πρόοδο και τον Οδυσσέα.
1η φάση: Την Πρόοδο Ιθάκης με ισάριθμες νίκες με σκορ 4-1 εντός και 3-2 εκτός.
2η φάση: Τον Οδυσσέα Ιθάκης με δυο ισοπαλίες 3-3 στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα και 0-0 στον δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου