Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Στην Κεφαλονιά την Πέμπτη αντιπροσωπεία του "Θρύλου".. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και ο Β. Μαρινάκης


Καραπαπάς-Καρεμπέ-Γεωργάτος στην Κεφαλονιά

Τηρώντας την υπόσχεσή του ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν είχε ανακοινώσει την έμπρακτη στήριξή του στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά με την μεγάλη δωρεά των 500.000,00€ και ότι θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Θρύλου την Κεφαλονιά, στέλνει στο νησί δυο μεγάλες μορφές της σύγχρονης ποδοσφαιρικής του ιστορίας και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Π.Α.Ε..

Έτσι αύριο, Τετάρτη 19-02-2014, θα φτάσει στο Αργοστόλι το αθλητικό υλικό ενώ την Πέμπτη 20-2-2014 η αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον στρατηγικό Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Κριστιάν Καρεμπέ, τον Κεφαλονίτη Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών, παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Διευθυντή επικοινωνίας της Π.Α.Ε. κ. Κώστα Καραπαπά.
Η παραπάνω αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην πληγείσα περιοχή του Ληξουρίου όπου θα επισκεφθεί τα σχολεία της πόλης μοιράζοντας το αθλητικό υλικό.
Και ο Μαρινάκης θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά την επόμενη εβδομάδα όπου θα παραστεί σε προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο
Σύμφωνα τώρα με έγκυρες πληροφορίες μας και ο ίδιος ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα όπου θα παραστεί σε προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεγάλη δωρεά στην μαθητική νεολαία Αργοστολίου και Ληξουρίου. 
Ας θυμηθούμε τη δήλωση που έκανε τότε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. 
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.
Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου