Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Στα "σαλόνια" της Super League....


Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής 26η Αγωνιστική

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  26ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Αρης, Ν. Κακογλου (προπονητή), Κ. Μπιμπισιδη (εκπρόσωπο), Ν. Γιάγκου (Γυμναστή), Δ. Μποτζόρη (φυσικ/πευτή), Δ. Μπουγιουκλή (διερμηνέα), Χ. Σκόρδα (πρόεδρο): διότι: «Στο 80΄λεπτό του αγώνα με την κατακύρωση τέρματος της γηπεδούχου ομάδας από τον Α΄ βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση και σύρραξη των ποδοσφαιριστών, του πάγκου των αναπληρωματικών και του έξτρα πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με στόχο τον Α΄ βοηθό. Κατά τη διάρκεια της σύρραξης προπηλάκισαν και έσυραν τον βοηθό ως τα κιγκλιδώματα του αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησαν παράγοντες από τον πάγκο της εγκαλουμένης. Για 5΄λεπτά επικρατούσε  πανικός ενώ ο διαιτητής, η αστυνομία και παράγοντες της εγκαλουμένης κατάφεραν να τους απομακρύνουν όλους. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και μαζί με τους βοηθούς του μετέβησαν στα  αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο», καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Κακογλου, Μπιμπισιδη, Γιάγκου, Μποτζόρη, Μπουγιουκλή, Σκόρδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στους κ.κ. Ν. ΚΑΚΟΓΛΟΥ, Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ, Ν. ΓΙΑΓΚΟΥ, Δ. ΜΠΟΤΖΟΡΗ και Δ. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες στον καθένα. Τέλος επιβάλλει στον κ. Χ. ΣΚΟΡΔΑ α) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ και β ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες.
Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. 
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/2/2014 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθ. Πρωτ. 1003/2/489/8-ξ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ
* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – Βελλής αναβλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου