Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ

Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας "Φίλανδρος" για την ευγενική προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας των μελών του υπέρ των σεισμοπαθών του νησιού μας και ιδιαίτερα προς την πόλη του Ληξουρίου και της ευρύτερης περιοχής της Παλλικής.
Τα είδη πρώτης ανάγκης απεστάλησαν με φορτηγάκι του Φιλάνδρου την  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και παρελήφθησαν στο Ληξούρι από τους Χάρη Πρεντάνο, Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς, και Σπύρο Σκαφιδά, ιατρό και μέλος του Συλλόγου. 
Κατ' εντολή του προέδρου του Φιλάνδρου, κ. Σπύρου Μαραγκού, η διαχείριση της διανομής έγινε από το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου δίνοντας προτεραιότητα σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Λευκάδας που ανταποκρίθηκε με ότι μπορούσε σε μια δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Γ.Σ. Φίλανδρος κ. Σπύρο Μαραγκό, τον Θωμά Γληγόρη  και τη Μαριάννα Κοψιδά, οργανωτές του εγχειρήματος,τον οδηγό του VAN. Γιάννη Βλάχο, τις Κοινοπραξίες των δρομολογίων από Βασιλική-Σάμη και Φισκάρδο-Βασιλική για τη δωρεάν μετακίνηση και τον κ. Κώστα Κατσαίτη,  το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Υπεραγίας Παναγίας Περλιγκάδων για την παραχώρηση του χώρου αποθήκευσης και διανομής των τροφίμων και διαφόρων ειδών και τον επίτροπο κ. Σπυρογιάννη Πρεντάνο για τη πολύτιμη βοήθεια του.
Από το χωριό Κουβαλάτα, το οποίο ήταν το επίκεντρο του σεισμού όπως και τα χωριά Λιβάδι και Αγ. Δημήτριος, τα οποία έπαθαν τις περισσότερες ζημιές μας εστάλη το παρακάτω:
"Εκ μέρους των κατοίκων της κοινότητας Κουβαλάτων Παλλικής, σας μεταβιβάζω τις θερμές τους ευχαριστίες για την ανιδιοτελή υλική προσφορά σας. Περισσότερο όμως σας ευχαριστούμε για την ηθική συμπαράσταση καθώς είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι εν μέσω κρίσης υπάρχει αλληλεγγύη και συνεργασία μεταξύ ομάδων πολιτών. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να σας το ανταποδώσουμε ποτέ κάτω από ανάλογες συνθήκες! Να είστε καλά!"
Εκ Μέρους κατοίκων Κουβαλάτων
Δ. Γαλανός

Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Κεφαλλονίτες που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου