Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Βαριά ήττα ο Ν.Ο.Α. 22-2 από τον Ολυμπιακό!!!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  22-2

Σε περίπατο για τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο 16Χ16 αποδείχθηκε τελικά για τον Ολυμπιακό ο αγώνας του με αντίπαλο το Ν.Ο. Αργοστολίου. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια.
Με έναν ωραίο μεσημεριανό κολυμβητικό "περίπατο" στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός έφτασε στο 16 στα 16 στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 22-2 του Ν.Ο. Αργοστολίου στο ξεμούδιασμα μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Μπαρτσελονέτα.
Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίκτες, ενώ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς που δεν ήταν καθόλου στην αποστολή (Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάλιαρακ, Σχίζας, Ντόσκας).
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 6-1, 6-1, 4-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Αργυρόπουλος, Γούνας 5, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 6, Πρέκας, Ποντικέας, Τσαχειλίδης, Μουρίικης 1, Κολόμβος 1, Βλαχόπουλος 5, Λιαπάκης 3.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς, Κατσιγιάννης, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 1, Μπελέρης, Λέντζος, Κοκκίνης.
Διαιτητές: Κατσώνης, Στεφανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου