Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Αύριο φτάνει στο Ληξούρι η ανθρωπιστική βοήθεια του Παναθηναϊκού


Ανακοίνωση ευχαριστηρίων από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, το Παναθηναϊκό κίνημα και την Θ13, εξέδωσαν σήμερα οι «Πράσινοι» για την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των πληγέντων Κεφαλλήνων από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.
Ας δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 θέλουν να  ευχαριστήσουν τον απλό κόσμο του Συλλόγου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ημέρες τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό για τους δοκιμαζόμενους από τον Eγκέλαδο κατοίκους της Κεφαλονιάς. Ευχαριστούμε θερμά του συνδέσμους φίλων του Παναθηναϊκού από όλη τη χώρα που κινητοποιήθηκαν άμεσα, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη μεταφορική «ΛΥΚΟΥΔΗΣ» για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων κατευθείαν στο Ληξούρι αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιαιτέρα γραμματέα του Δημάρχου Κεφαλονιάς, κ. Δωροθέα Μποφυλάτου για την αμεσότητα και την καθοδήγησής της. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές Παναθηναϊκούς, οι οποίοι αναμένεται να παραλάβουν αύριο (15/2) τη δωρεά τροφίμων στο Μουσείο Ληξουρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου