Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Και επίσημα απαγορεύονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης


Πριν καλά καλά προλάβει να «στεγνώσει» το μελάνι του ρεπορτάζ για την αναστολή των δραστηριοτήτων σε όλους τους αθλητικούς χώρους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έρχεται η επιβεβαίωση με έγγραφο της ΚΕΔΗΚΕ με το οποίο και επίσημα κάνει γνωστό το γεγονός στους χρήστες των εγκαταστάσεων των αγωνιστικών χώρων της αρμοδιότητας της.
Εδώ να πούμε ότι όταν γράφεται κάτι σε αυτό το  blog είναι έγκυρο και επιβεβαιωμένο και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Τουλάχιστον στα δυο και πλέον χρόνια λειτουργίας μας το έχουμε αποδείξει. Για αυτό κάποιοι θα πρέπει να μην είναι πολύ βιαστικοί στο να μας διαψεύσουν.
Ας δούμε τι ακριβώς αναφέρει η συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΚΕΔΗΚΕ:
Ενημερώνουμε το αθλητικό κοινό μας ότι,αν και έχει γίνει έλεγχος Καταλληλότητας από την Γ.Γ.Δ.Ε. - Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων,  κατόπιν του  υπ’ αριθμ. 15619/3947 εγγράφου της  Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, απαγορεύονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, μέχρις ότου πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι από την Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφέρειας, λόγω της πρόσφατης σεισμικής δραστηριότητας.
       Ευελπιστούμε στην επιτάχυνση των διαδικασιών έτσι ώστε να ξαναβρούμε γρήγορα τους ρυθμούς μας.
                                                                                    Με εκτίμηση
                                                                 Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
 Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου