Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Επέστρεψε νικητής ο ΑΣΚ (55-39 τον Αχαιό)


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς επέστρεψε στη δράση «καθαρίζοντας» και τον Αχαιό με 55-39.
Μετά την αναγκαστική διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις προπονήσεις λόγω των τελευταίων σεισμών στην Κεφαλονιά, ο Α.Σ.Κ. επέστρεψε και έστω και αν εμφανίστηκε – και λογικά- λιγάκι μουδιασμένος, κατάφερε εν τέλει να φτάσει στη νίκη και μάλιστα και με διαφορά 16 πόντων, πετυχαίνοντας την 9η νίκη του σε 10 αγώνες (το καλύτερο ρεκόρ στην Β' Ε.Σ.Κ.Α.-Η., έχοντας δύο αγώνες λιγότερους).
Ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, προηγήθηκε με 19-2. Εν συνεχεία η ομάδα του Γεράσιμου Τζάκη, αντέδρασε, μείωσε το σκορ, ακόμα και στους πέντε πόντους (40-35 στο 36'), ωστόσο ο Α.Σ.Κ. δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
Οι Καβαλλιεράτος και Παλημέρης με δύο κρίσιμα καλάθια, έδωσαν λύση, ενώ ο επίλογος στη νίκη γράφτηκε με ένα τρίποντο του Κρητικού 1'49'' πριν το φινάλε. Θετικό ντεμπούτο τη φετινή σεζόν έκανε και ο Σπανός, ενώ οι ευχάριστες επιστροφές του Α.Σ.Κ. συνεχίστηκαν με την επάνοδο στην αγωνιστική δράση του Νικόλα Βαλλιανάτου.
Διαιτητές: Καρπάνος – Μαυρομάτης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-4, 26-19, 36-24, 55-39
Α.Σ.Κ. (Λ. Παπαδάτος): Παλημέρης 6, Χρηστάτος, Κρητικός 9 (1), Σαρρής, Κανουτάς, Καλαφάτης, Γεμενετζής 9 (1), Σπανός 7 (1), Βαλλιανάτος 6, Αγγελάτος 8, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 4.
ΑΧΑΙΟΣ (Γ. Τζάκης): Φωτίου, Λιναρδάτος 3, Γκοτσόπουλος, Πάσχος 11 (3), Βολάνης 2, Ανδρέου, Μανέτας 7, Κρίθης, Τσοκανάς 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου