Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

Επανήλθε δριμύτατος ο Α.Σ.Κ.... νίκη επί του Αχαιού Σαρ. 55-39


Μετά από την εικοσαήμερη διακοπή των αγώνων του λόγω των σεισμών, ο Α.Σ.Κ. φάνηκε πανέτοιμος σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και κατέκτησε σπουδαία νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου με το τελικό σκορ να γράφει 55-39.
Η νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου ήρθε σχετικά εύκολα αν και η απόδοση της δεν κυμάνθηκε στα γνωστά επίπεδα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη της αποχή από αγώνες και προπονήσεις.
Ο Α.Σ.Κ. μπήκε πολύ αποφασιστικά στο πρώτο δεκάλεπτο και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του ολοκληρώνοντας το με το ταμπλό να γράφει 19-4!
Στο δεύτερο η ομάδα της Πάτρας μπροστά στο φάσμα μιας βαριάς ήττας άρχισε να πιέζει και σιγά-σιγά να κλείνει την «ψαλίδα» της διαφοράς. Έτσι με ένα επί μέρους 15-7 θα κλείσει το ημίχρονο στο 26-19 χωρίς ωστόσο να έχει ανάλογη συνέχεια.
Στο τρίτο οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την διαφορά και θα το ολοκληρώσουν προηγούμενοι με  μια διαφορά 12 πόντων (36-24).
Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο θα λέγαμε ότι ήταν αρκετά ισορροπημένο αφού ο Α.Σ.Κ. φαινόταν να έχει ήδη κατακτήσει τη νίκη από τα προηγούμενα και απλά προσπαθούσε να κρατήσει την διαφορά, ενώ οι Πατρινοί φαινόταν να έχουν αποδεχθεί την ήττα τους και έπαιζαν πιο ελεύθερα πια.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Κεφαλονιάς αγκαλιά με ένα ακόμη ροζ Φ.Α. φέτος και το σκορ στο 55-39.
Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας την επόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στον Πύργο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ίφιτο με την ψυχολογία στα ύψη.
Τα δεκάλεπτα: 19-4, 26-19, 36-24, 55-39
Α.Σ.Κ.: (Λεωνίδας Παπαδάτος), Παλημέρης 6, Χρηστάτος, Κρητικός 9 (1), Σαρρής, Κανουτάς 4, Καλαφάτης, Γεμενετζής 9 (1), Σπανός 7 (1), Βαλλιανάτος 6, Αγγελάτος 8, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 4. 
ΑΕΤΟΣ: (Γεράσιμος Τζάκης), Φωτίου 6, Λιναρδάτος 3, Γκοτσόπουλος, Πάσχος 11 (3), Βολάνης 2, Ανδρέου, Μανέτας 7, Κρίθης, Τσοπανάς 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου