Κυριακή, Ιουνίου 26

Σ.Τ. ΚΕΔΗΚΕ διοργανωτών 1ου Festival free style Basketball (Video-Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος» συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του Φεστιβάλ, 1ου Festival free style Basketball, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Στο πάνελ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο κόουτς Σάκης Δέλιος εκ μέρους των διοργανωτών και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και νυν κόουτς Στηβ Γιατζόγλου.
Δέλλιος-Γιατζόγλου-Κωνσταντάκης στη συνέντευξη
Πρώτος πήρε το λόγο ο κ. Κωνσταντάκης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα την επίσημη, κορυφαία ιστοσελίδα Coachbasketball.gr, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται σε μια ακόμη προσπάθεια της ΚΕΔΗΚΕ για τον αθλητισμό και τη νεολαία της Κεφαλονιάς. 
Μετά τα Βεργώτεια και τα Τρίτσεια πραγματοποιούμε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, ενώ έδωσε και είδηση προαναγγέλοντας, την διεξαγωγή ενός αγώνα BeachVolley με την παρουσία επώνυμων αθλητριών.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος ανέφερε ότι είναι ευτυχισμένος και για αυτό ευχαριστεί τους διοργανωτές, που βρίσκεται με την οικογένεια του στο νησί μας, για να στηρίξει τον εξαίρετο κόουτς Σάκη Δέλλιο και τις προπονητικές του ιδέες, κάτι που η νεολαία στην επαρχία πρέπει να εκμεταλλευτεί. 
Άγγελος Κωνσταντάκης
Επίσης είπε ότι χάρηκε από την στήριξη των χορηγών και δήλωσε τιμή του που θα στηρίξει αυτή σημαντική προσπάθεια.
Τέλος τον λόγο πήρε ο εκ των διοργανωτών κόουτς Σάκης Δέλλιος ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα της διοργάνωσης λέγοντας ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε αγώνες επίδειξης Free style Basket, αγώνες 1 εναντίον 1, όπου θα αναδειχθεί ο «βασιλιάς» της διοργάνωσης και σουτ από μεγάλη απόσταση.
Δήλωσε ότι πολλά δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες και συγκεκριμένα από σχολικές τσάντες ως μπάλες μπάσκετ με την υπογραφή του μεγάλου Θοδωρή Παπαλουκά, φανέλες από το ΝΒΑ και συγκεκριμένα του LeBron James, Cleveland Cavalliers, όπως και άλλες εκπλήξεις.
Σάκης Δέλλιος
Στηβ Γιατζόγλου
Ακόμη θα δημοπρατηθούν δυο φανέλες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τις υπογραφές του Στηβ Γιατζόγλου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα εξαργυρωθούν με δωροεπιταγή από τα καταστήματα «Σταμούλης» για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ». Για αυτό άλλωστε το λόγο έχει γίνει πρόσκληση να παραβρεθούν και παιδιά από το ίδρυμα.
Δείτε όλη τη συνέντευξη σε Video του Voutospress.gr, του φίλου δημοσιογράφου Σάκη Βούτου, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση.
Video Συνέντευξης
Φώτο

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου