Τετάρτη, Ιουνίου 22

EURO 2016:Τα σημερινά αποτελέσματα, οι επόμενοι αγώνες και οι βαθμολογίες



Τα σημερινά αποτελέσματα του Euro
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Βόρειος Ιρλανδία - Γερμανία
0 - 1
2.
Ουκρανία - Πολωνία
0 - 1
3.
Κροατία – Ισπανία
2 - 1
4.
Τσεχία - Τουρκία
0 - 2
Συνέχεια σήμερα Τρίτη 21/6, στο Euro 2016 με τα δυο παιχνίδια της ημέρας για τον Γ' όμιλο και δυο για το Δ', που ολοκλήρωσαν και την Α΄φάση του θεσμού σε αυτούς. 
Τέσσερις νέες ομάδες που έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση του Ευρώ και στη φάση των «16» μετά τα σημερινά αποτελέσματα στους Γ’ και Δ' ομίλους.
Αυτές εiναι από τον Γ' οι Γερμανία και Πολωνία, ενώ μια τρίτη η Βόρειος Ιρλανδία θα περιμένει με αγωνία τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη συνέχεια για να δει αν θα ακολουθήσει και αυτή!  Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές μεγάλες πιθανότητες να το κάνει.
Από τον Δ' οι Κροατία και η Ισπανία, ενώ μια τρίτη η Τουρκία θα περιμένει και αυτή με αγωνία τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη συνέχεια για να δει να θα ακολουθήσει τις άλλες δυο ομάδες του ομίλου! 
Αναλυτικά:
Γ'  ΟΜΙΛΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ  1-0
Το γκολ του Μάριο Γκόμεθ ήταν αρκετό για την Γερμανία να επικρατήσει, "Parc des Princes" του Παρισιού 1-0 της Βορείου Ιρλανδίας και να προκριθεί στους "16" του Euro 2016 σαν πρώτη στον Γ’ όμιλο. 
Από την άλλη οι Βορειοιρλανδοί πάλεψαν αλλά έμειναν στην 3η θέση με πολλές όμως ελπίδες πρόκρισης σαν μια από τις καλύτερες τρίτες.
Σκόρερ: 29' Μάριο Γκόμεθ
Διαιτητής: Κλεμέν Τουρπέν (Γαλλία)
Οι συνθέσεις
Β. Ιραλνδία:ΜακΓκόβερν, Χιουζ, ΜακΌλεϊ, Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, Νόργουντ, Κόρι Έβανς (84' ΜακΓκιν), Στίβεν Ντέιβις, Γουόρντ (70' Μαγκένις), Ντάλας, Ουάσινγκτον (59' Λάφερτι).
Γερμανία:Νόιερ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ (76' Χέβεντες), Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα (69' Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Γκέτσε (55' Σέρλε), Μάριο Γκόμεθ.
Τα Highlights του αγώνα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ  1-0
Η Πολωνία ήταν η δεύτερη ομάδα από τον ίδιο όμιλο που κέρδισε την απ’ ευθείας πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης, μετά την επικράτηση της επί της Ουκρανίας με σκορ 1-0 το απόγευμα στο "Stade Vélodrome" της Μασσαλίας.
Για τους Ουκρανούς το ταξίδι του Euro 2016 τελείωσε εδώ χωρίς την συγκομιδή κάποιου βαθμού στην διοργάνωση.
Σκόρερ: 56' Μπλαστσικόβσκι
Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)
Ουκρανία:Πιάτοβ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Κούτσερ, Μπουτκό, Ροτάν, Στεπανένκο, Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάνκα, Ζίντσενκο (73' Κοβαλένκο), Ζοζούλια (92' Τιμοστσούκ).
Πολωνία:Φαμπιάνσκι, Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γεντζέιτσικ, Γιοντλόβιετς, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι (46' Μπλαστσικόβσκι), Καπούστκα (71' Γκροσίτσκι), Μίλικ (93' Σταρζίνσκι), Λεβαντόβσκι.
Τα γκολ και τα Highlights του αγώνα
Η τελική βαθμολογία
Χώρα
Ν
Ι
Η
Βαθμοί
 GER
2
1
0
7
 POL
2
1
0
7
 NI
1
0
2
3
 UKR
0
0
3
0
Δ'  ΟΜΙΛΟΣ
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ  2-1
Μια πολύ εντυπωσιακή Κροατία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να επικρατήσει τελικά των Ισπανών στο "Stade de Bordeaux" στο Μπορντό με σκορ 2-1 κερδίζοντας παράλληλα και την πρωτιά του ομίλου.
Η Ισπανία έχασε το αήττητο μετά από πολύ καιρό, όμως αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση από τον Δ’ όμιλο προκρινόμενη όμως σαν δεύτερη.
Να αναφέρουμε ότι στο 74' και ενώ το σκορ βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο 1-1, ο Ράμος θα αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι (απόκρουση Σούμπασιτς)
Σκόρερς: 45' Κάλινιτς, 87' Πέρισιτς / 7' Μοράτα
Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Οι συνθέσεις
Κροατία:Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλουκα, Γέντβα, Βρσάλκο, Ρογκ (82' Κόβατσιτς), Μπάντελ, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Πιάτσα, Κάλινιτς.
Ισπανία:Ντε Χέα, Χουάνφραν, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (84' Τιάγκο Αλκάνταρα), Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα, Νολίτο (60' Μπρούνο Σοριάνο), Μοράτα (67' Αντούριθ).
Τα γκολ και τα Highlights του αγώνα
ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ  0-2
Πιο αποτελεσματική η Τουρκία κατάφερε, έστω και την τελευταία αγωνιστική τη ςπροκριματικής φάσης του Euro να πάρει την πρώτη και πολύ σημαντική της νίκη στο "Stade Bollaert-Delelis" στο Λανς επί της Τσεχίας με σκορ 2-0. Η νίκη αυτή της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην πρόκριση στους «16». Αντίθετα η ήττα αυτή, για τους Τσέχους είναι καταστροφή μιας και τους στέλνει άδοξα στα... σπίτια τους μέσα σε μια απέραντη απογοήτευση.
Σκόρερς: 10' Μπουράκ Γιλμάζ, 65' Οζάν Τουφάν
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Οι συνθέσεις
Τσεχία:Τσεχ, Καντεράμπεκ, Σίβοκ, Χούμπνικ, Πούντιλ, Νταρίντα, Παβέλκα (56' Σκόντα), Πλάσιλ, Ντότσκαλ (71' Σούραλ), Κρεΐτσι, Νέτσιντ.
Τουρκία:Βολκάν Μπαμπατζάν, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μεχμέτ Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Ισμαΐλ Κιοϊμπασί, Οζάν Τουφάν, Σελτσούκ Ινάν, Αρντά Τουράν, Εμρέ Μορ (69' Ολτζάι Σαχάν), Βολκάν Σεν (60' Ογκουζχάν Εζιακούπ), Μπουράκ Γιλμάζ.
Τα γκολ και τα Highlights του αγώνα
Η τελική βαθμολογία
Χώρα
Ν
Ι
Η
Βαθμοί
CRO 
2
1
0
7
SPA
1
2
0
5
TUR 
1
0
2
3
CZE
0
1
2
1
Η ειδική βαθμολογία των 3ων
α/α
Χώρα
Βαθμοί
Τέρματα
Γκρουπ
1.
Σλοβακία
4
3 - 3
Β
2.
Βόρειος Ιρλανδία
3
2 - 2
C
3.
Τουρκία
3
2 - 4
D
4.
Αλβανία
3
1 - 3
E
5.
Πορτογαλία
2
1 - 1
F
6.
Σουηδία
1
1 - 2
E
Το αυριανό πρόγραμμα
(Τετάρτη 22/6)
α/α
Αγώνας
1.
Ουγγαρία - Πορτογαλία
2.
Ισλανδία - Αυστρία
3.
Ιταλία - Ιρλανδία
4.
Σουηδία - Βέλγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου