Τετάρτη, Ιουνίου 15

Πετυχημένη η σημερινή γιορτή των τμημάτων υποδομής του Κεφαλληνιακού


Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, με την παρουσία περίπου 100 αθλητών, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των τμημάτων υποδομής του Κεφαλληνιακού Α.Ο., πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης «Τρίτσης».
Το παρκέ γέμισε από μικρά παιδάκια και οι κερκίδες από γονείς που τα καμάρωναν, βλέποντας την πρόοδο τους στο άθλημα που αγαπούν.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αντώνη Κουταβά είχαν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κλείσει και η τελευταία φετινή δραστηριότητα για τον Σύλλογο με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο και τα κατάφερε.
Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ομάδας Αντ. Κουταβάς και οι προπονητές κ.κ. Γ. Αντωνάτος και Αποστόλης Δαμκαλής. Μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος ανέφερε ότι, από την προσεχή περίοδο, εκτός της πρωταθλήτριας ανδρικής ομάδας, που θα αγωνίζεται στην Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., ο Κεφαλληνιακός θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών με άλλα δυο αγωνιστικά τμήματα το Εφηβικό και Μίνι.
Παρόντες στην γιορτή και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημήτρης Τιμοθεάτος, Μάκης Ζαπάντης και Χάρης Κουνάδης.
Στη συνέχεια αφού χωρίστηκαν ηλικιακά τα τμήματα αγωνίσθηκαν μεταξύ τους προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο παρκέ, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα τα πιτσιρίκια και τους γονείς να χειροκροτούν κάθε τους προσπάθεια. 
Πραγματικά το θέαμα ήταν πολύ εντυπωσιακό!
Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα, νερά και αναψυκτικά στα παιδιά και από ένα αναμνηστικό καπελάκι της ομάδας προσφορά του αθλητικού καταστήματος «Zoom» του Σπύρου Παπαδάτου.
Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με ομιλία των δυο προπονητών οι οποίοι έδωσαν συν τοις άλλοις και τις απαραίτητες αθλητικές και διατροφικές οδηγίες για την περίοδο των διακοπών, προκειμένου τα παιδιά να είναι έτοιμα με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων την επόμενη σεζόν.
Σε λίγο φωτορεπορτάζ και Video από την γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου